CELEBRITIES

Η Kylie Jenner αποκάλυψε ότι αφαίρεσε τα fillers από τα χείλη της

Η Kylie Jenner ποστάρει μία φωτογραφία της στο Instagram και τα σχόλια ξεκινούν. Τίποτα διαφορετικό. Ή μήπως κάτι υπάρχει; Πολλοί από τους ακόλουθούς της σχολιάζουν ''the old Kylie''. Εκείνη απαντά πως έχει αφαιρέσει όλα τα fillers (γεμίσματα με υαλουρονικό οξύ) από τα χείλη της. Έτσι απλά. «Είσαι πολύ πιο γλυκιά», «Δείχνεις υπέροχη». Μία μικρή γεύση των όσων ακολούθησαν.

 

Το μετά

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Το πριν

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

«Όντως πιστεύετε ότι η Kris Jenner θα άφηνε μια 16χρονη να κάνει πλαστική στο σαγόνι και τα ζυγωματικά; Όχι. Πάντα αγαπούσα το σαγόνι μου, αλλά πριν φτιάξω τα χείλη μου, ήταν πολύ μικροσκοπικά και σχεδόν βυθισμένα σε αυτό. Τώρα που είναι τεράστια, δείχνει φυσιολογικό.» Αυτή ήταν η μοναδική απάντηση της Kylie (μέχρι το 2016) σε όσους την κατηγορούσαν πως έχει αλλάξει την εικόνα της με τη βοήθεια του νυστεριού.

Στα τέλη του 2017 παραδέχεται πως έκανε πλαστική επέμβαση στα χείλη της και εξήγησε και το γιατί. «Ήμουν 15 ετών και ήμουν πολύ ανασφαλής με τα χείλη μου. Είχα πολύ λεπτά χείλη». Μετά το πρώτο της φιλί η κατάσταση έγινε ακόμα πιο περίπλοκη αφού το αγόρι της το επισήμανε. «Το πήρα πολύ βαριά. Όταν ένα αγόρι που σου αρέσει σου λέει αυτό, δεν ξέρω απλά με επηρέασε πολύ. Απλά δεν ένιωθα ποθητή ή όμορφη. Ήθελα πραγματικά μεγαλύτερα χείλη. Κατέληξα να κάνω πλαστική».

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/kyliejenner