CELEBRITIES

Η Kourtney Kardashian φωτογραφίζεται γυμνή και προκαλεί χαμό στο Instagram

Πάλι Δευτέρα. Ο διπλός καπουτσίνο με την τριπλή δόση καφέ έχει ήδη τελειώσει και το scroll down στο instagram προς αναζήτηση έμπνευσης και ωραίων φωτογραφιών έχει ήδη ξεκινήσει. Πρωινά στη ζεστή Αθήνα, κάτι ξεχασμένα post με θάλασσες από την Κυριακή και ξαφνικά *μπουμ* μια γυμνή φωτογραφία της Kourtney Kardashian.

Οι haters της οικογένειας Kardashian είμαι σίγουρη ότι έχουν ήδη χάσει το ενδιαφέρον τους για το θέμα, γιατί ”έλεος κάπου, όλο γδύνονται αυτές” ή όπως έλεγε ένα σχόλιο κάτω από την πανέμορφη λήψη που ανέβασε η Kourtney ”Έχει 3 παιδιά. Κάποιος ας τους σκοτώσει, σας παρακαλώ. Αυτή η οικογένεια είναι ό,τι χειρότερο συνέβη ποτέ σε αυτή τη χώρα”.

Θα προσπεράσω το γεγονός ότι αυτό το άτομο από τη μία χρησιμοποιεί τα 3 παιδιά της ως επιχείρημα και από την άλλη παρακαλάει να τους σκοτώσει κάποιος (!) και δεν θα μπω καν στη διαδικασία να αραδιάσω καμιά δεκαριά χειρότερα πράγματα από το Καρντασέικο που συμβαίνουν στην Αμερική αυτή τη στιγμή.

Θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Kourt και θα κάνω shut down σε όλα τα αρνητικά σχόλια γιατί ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη φανταστική φωτογραφία που ανέβασε από το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα.

Η οικογένεια των K’s κάθε χρόνο πηγαίνει σύσσωμη ένα ολιγοήμερο ταξίδι για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, μακριά από τις δουλειές και τα άγχη τους (αλλά πάντα μαζί με το crew του reality τους, KUWTK). Ο δρόμος φέτος τους έβγαλε στην εξωτική Κόστα Ρίκα και η Kourt θέλησε να φωτογραφηθεί πάνω σε κάτι βράχια που είχαν στην αυλή της βίλας όπου έμεναν.

Το αποτέλεσμα όπως βλέπεις είναι πανέμορφο και μοιάζει να έχει βγει από περιοδικό- γιατί φυσικά οι K’s έχουν φωτογράφο μαζί τους ενώ το σώμα της Kourt, που είναι μαμά 3 παιδιών να σου θυμίζω, είναι συγκλονιστικό. Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 1 εκ. likes (haters gonna hate) γιατί όσοι την αγαπούν ή έστω όσοι έχουν μάτια, βλέπουν πόσο όμορφη είναι και μένουν σε αυτό.