CELEBRITIES

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρεται για πρώτη φορά δημόσια στην εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε καμία περίπτωση δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά όμως, δεν το απέφυγε. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα σε κεντρικό αθηναϊκό βιβλιοπωλείο, όπου και μίλησε για λίγο στον ερχομό του παιδιού του, καρπό του έρωτά του με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη

“Θα λύσω το δημογραφικό πρόβλημα μόνος μου. Αυτό είναι το τέταρτο. Δεν ξέρω κανέναν εργαζόμενο μπαμπά, όπως δεν ξέρω και καμία εργαζόμενη μαμά η οποία δεν έχει τύψεις. Τύψεις έχουμε ένα βουνό” ενώ συμπλήρωσε πως “στο τέλος της μέρας το πιο σημαντικό είναι η αγάπη”. Όταν η Μαργαρίτα Πουρνάρα του ευχήθηκε εκ μέρους όλων “καλή λευτεριά” εκείνος της απάντησε “Να ‘στε καλά. Όχι σε μένα, είναι άδικο να τα λέτε αυτά σε άντρες”.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δολοφονία του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη, δηλώνοντας πως αυτό που θέλει τόσο εκείνος όσο και η αδερφή του, Αλεξία, η οποία ήταν ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε την ομιλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδας, είναι να κλείσει ο κύκλος του αίματος και να προχωρήσουν μπροστά χωρίς μίσος.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency