CELEBRITIES

Kωνσταντίνος Αγγελίδης: Η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο

Από το πρωί της περασμένης Κυριακής, όποτε και συνέβη το σοβαρό τροχαίο ατύχημα μέχρι και σήμερα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η κατάστασή του είναι ακόμη κρίσιμη αλλά σταθερή.

Τα ερωτήματα πολλά για τις συνθήκες του τροχαίου. Τι συνέβη και ο γνωστός παρουσιαστής έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στο λεωφορείο;

Στη χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Tatiana live», η αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη πεσμένο στο οδόστρωμα, λίγα μόλις λεπτά μετά τη σύγκρουση, έκανε τις αποκαλύψεις.

«Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Δεν ξέραμε καν ποιος είναι και επειδή πριν έξι μήνες είχαμε και εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται. Το λεωφορείο ήταν σταματημένο, αλλά ο οδηγός δεν είχε κατέβει, ήταν μέσα. Ο καλύτερός μου φίλος μπήκε μέσα στο λεωφορείο, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή».

«Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε σπασμούς κάτω στο δρόμο, ήταν ξαπλωμένος και δεν τον γύρισαν. Εγώ ήμουν εκεί, από πάνω του, του μίλαγα. Του έλεγα να κάνει υπομονή, γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει 10 λεπτά. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ, με πήραν από εκεί γιατί θα τον γύριζαν, για να μη δω το πρόσωπό του».

Εν αναμονή νέων μαρτυριών.