CELEBRITIES

Πριν και μετά το Survivor: Η αλλαγή στο κορμί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε μόλις 2 μήνες

NDP

Χθες επέστρεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απο τον Άγιο Δομήνικο και όπως δήλωσε η ίδια έχει δεχτεί μια απρόσμενη ποσότητα αγάπης και στήριξης απο τον κόσμο. Όπως είπε η ίδια μέσω Instagram παρόλο που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι θα πήγαινε τελικά στο Survivor, ήταν μια απόφαση που όχι μόνο δεν μετάνιωσε αλλά θα επαναλάμβανε σίγουρα αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω.

Για την Κωνσταντίνα λοιπόν ο στόχος επετεύχθη μόλις σε δύο μήνες. Όπως είπε κατά την αποχώρησή της χρειαζόταν να επανασυστηθεί στο κοινό και τα κατάφερε. Αυτό που επίσης βίωσε ήταν και μία μεγάλη αλλαγή στο κορμί της, καθώς τα καθημερινά αγωνίσματα και οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης τείνουν να κάνουν τους παίκτες να επιστρέφουν στην Ελλάδα έχοντας χάσει αρκετά κιλά αλλά και με εξωτικό μαύρισμα. Η εντυπωσιακή αλλαγή φαίνεται αν προσέξεις τις πρώτες στιγμές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την είσοδο της στο παιχνίδι.

 

Αλλά και βλέποντας πώς άλλαζε σταδιακά κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε αυτό.

Και πώς έφτασε χθες συγκινημένη και περιχαρής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

NDP

NDP

 

Είτε έτσι είτε αλλιώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα, που βρήκε το κουράγιο να δοκιμάσει τον εαυτό της πετυχαίνοντας τον στόχο της και γέμισε με εμπειρίες που θα έχει να διηγείται για καιρό.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency