CELEBRITIES

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Με τον Γιάννη Δρυμωνάκο ήρθαμε όντως κοντά”

Instagram/Konstantinaspiropoulou

Η εμπειρία της στο Survivor άφησε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πολλές καλές αναμνήσεις, μία αλλαγή στη σιλουέτα της και πιθανότατα την ευκαιρία να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στο τηλεοπτικό πεδίο με δική της εκπομπή. Φήμες ήθελαν το Survivor να της προσφέρει και μία νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε μιλώντας στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People στο αν φλέρταρε με το Γιάννη Δρυμωνάκο, ενώ μίλησε και για τον έρωτα στη ζωή της.

Με τον Γιάννη ήρθατε κοντά. Κάποιοι είπαν ότι φλερτάρατε.

Ήρθα με πολλά παιδιά κοντά, δεν θα το πω ακόμα φιλία, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα. Με όλους έβρισκα έναν τρόπο να περνάω καλά. Με τους φίλους μου, μου αρέσει να κάνω πλάκες και το ίδιο έκανα και με τα παιδιά. Δεν με ενοχλούσε κανένας. Εκτιμούσα ότι κάποιος αγωνίζεται, τραυματίζεται και ρισκάρει την υγεία του για να φάμε όλοι. Δεν είμαι αχάριστη. Με τον Γιάννη ήρθαμε όντως κοντά, όπως και με άλλους, αλλά δεν φλερτάραμε ποτέ.

Τώρα σε τι φάση ζωής είσαι; Είσαι ξανά σε σχέση; Είσαι ερωτευμένη;

Ερωτευμένη δεν ήμουν, ούτε πριν. Και έχεις σωστή αίσθηση. Αν δεν βάλω τη βέρα, δεν θα βγω εύκολα να μιλήσω! Πριν από το Survivor πέρασα μία φάση αναζήτησης. Ταξίδεψα, διάβασα, ήρθα κοντά με διαφορετικό κόσμο από αυτόν της τηλεόρασης, που δεν μου έλεγαν ποιος χώρισε και σε ποιο event θα πάνε, με ρωτούσαν «έχεις διαβάσει αυτό;». Μπήκα σε άλλα μονοπάτια.

Αν είχες σχέση θα είχες πάει στο Survivor;

Όταν έχεις μια νέα σχέση που δεν έχει δοκιμαστεί και δεν έχει χτιστεί ακόμα εμπιστοσύνη, δεν ξέρω αν είναι εύκολο να φύγεις για μήνες μακριά, χωρίς καμιά επικοινωνία. Ακόμα και αν εγώ το αποφάσιζα και το ανακοίνωνα, δεν ξέρω κατά πόσο ο άλλος θα ήταν δεκτικός. Σίγουρα είναι καλύτερα που με βρήκε σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Είχα να σκέφτομαι μόνο την οικογένεια μου και τους φίλους μου – που θα με περίμεναν χωρίς να αλλάξει κάτι, είτε έβγαινα σε μία εβδομάδα είτε σε έναν χρόνο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Konstantinaspiropoulou