CELEBRITIES

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της

NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για την ίδια αλλά και για όλους μας, την κακοποίηση.

Η ίδια βρέθηκε στην Κύπρο, μίλησε σε τελετή βραβείων και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως παλιότερα έχει πέσει θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της. Η ίδια σε ερώτηση του δημοσιογράφου του People, στο οποίο έδωσε συνέντευξη, στο γιατί δεν είχε μιλήσει για το γεγονός αυτό μέχρι σήμερα απάντησε ως εξής: «Είναι κάτι που αφορά στο παρελθόν και δεν θα ήθελα να το τοποθετήσω χρονικά ή να επεκταθώ σε αυτό. Είναι κάτι που δεν αξίζει να συμβεί σε οποιονδήποτε. Όχι μόνο σε μια γυναίκα, αλλά σε κανέναν. Είναι απάνθρωπο».

Έπειτα, ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση, αν χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη ή αν κινήθηκε νομικά εναντίον του τότε συντρόφου της. Απάντησε πως δεν θα ήθελε να μπει σε προσωπικές λεπτομέρειες. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να δώσει το δικό της μήνυμα υποστήριξης και ώθησης σε άτομα που έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο με εκείνη λέγοντας: «Δεν πρέπει να αισθανθείς ούτε φόβο να μιλήσεις για ό,τι συνέβη σε ειδικούς ούτε ενοχή θεωρώντας πως εσύ έφταιγες. Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να το μοιραστείς και να το διαχειριστείς, να μη φοβηθείς να το κάνεις».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency