CELEBRITIES

Ξένια των Rec: “Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι άλλη πίσω από τις κάμερες”

24MEDIA

Η Ξένια από τους Rec μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε για όλα όσα έζησε αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Και όταν λέμε «μίλησε» εννοούμε ότι, στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο People αποκάλυψε λεπτομέρειες.

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να σου θυμίσουμε ότι οι δύο συμπαίκτριες γνωρίστηκαν το 2015 όταν οι Rec είχαν τραγουδήσει στην εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου.

«Την πρώτη φορά που πήγαμε ήταν για να παρουσιάσουμε το τραγούδι με τίτλο Μπες. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα ήταν γουρλού γιατί το συγκεκριμένο single πήγε εξαιρετικά. Ήταν ευγενική, θετική και μας δέχτηκε με αγάπη», δήλωσε η Ξένια στη συνέντευξή της. Αυτή η αγάπη, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ξένιας πήγε περίπατο τώρα που ξαναβρέθηκαν με φόντο μια παραλία και όχι ένα τηλεοπτικό πλατό.

«Στην αρχή έκανε παρέα μαζί μας, με τα κορίτσια δηλαδή, κάτι που αισθανόμουν πως δεν το έκανε αληθινά. Όταν, όμως, διαπίστωσε πως δεν ταιριάζαμε στον τρόπο σκέψης και αντιδράσεων, επέλεξε να κάνει παρέα περισσότερο με τα αγόρια», είπε δικαιολογώντας την επιλογή των ατόμων με τα οποία μιλούσε στην παραλία.

«Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως η Κωνσταντίνα έχει εμπειρία με τις κάμερες και ξέρει πολύ καλά πώς να πλασάρει τον εαυτό της και να χειρίζεται την εικόνα της μπροστά από την κάμερα. Όταν δεν υπήρχαν κάμερες όμως, εγώ έβλεπα άλλη Κωνσταντίνα», δήλωσε η Ξένια. Ξεκαθάρισε όμως και τη δική της θέση. 

«Προσωπικά, ήμουν ο εαυτός μου είτε έγραφε η κάμερα, είτε όχι. Δεν άλλαξε ποτέ ο χαρακτήρας μου».

Τα συμπεράσματα δικά σου.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson