CELEBRITIES

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Αυτό είναι το σώμα που έφτιαξα στην καραντίνα»

Instagram.com/constantinamixail

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Will Smith, σκέφτηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, όπως πάνω κάτω σκεφτόμαστε κι όλοι μας μετά τα αλεπάλληλα lockdown των τελευταίων ετών. Η γοητευτική ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία της αλλά και την απόφασή που πήρε κι όλες μαζί τις φωνάζουμε “You go, girl” κι ας μην ακούει.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μοιράζεται συχνά φωτογραφίες όπου η εντυπωσιακή της σιλουέτα μας κάνει να υποκλινόμαστε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός που έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της ότι γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει τη διατροφή της, χωρίς να στερεί από τον εαυτό της το δικαίωμα για κάποιες διατροφικές ατασθαλίες, αποφάσισε να μας δείξει το σώμα της μετά την καραντίνα.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της, πόζαρε στον φακό και παίρνοντας παράδειγμα από τον Will Smith υποσχέθηκε στον εαυτό της να μπει ξανά σε πρόγραμμα, γυμναστικής και διατροφής. Όχι ότι η δική της εικόνα είναι τόσο αλλαγμένη σε σχέση με την προ καραντίνας εποχή, βεβαίως, όχι ότι δεν είναι κι αυτή η φωτογραφία εντυπωσιακότατη και μας θέλει να βρεθούμε και πάλι σε στάση υπόκλισης. Αλλά είναι δικαίωμα του καθενός να θέλει το σώμα του όπως εκείνος το επιθυμεί και όπως τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μάς δείχνει το σώμα της, ακολουθώντας το παράδειγμα του Will Smith

«Αυτό είναι το σώμα που “έφτιαξα” στην καραντίνα -σας το παρουσιάζω με παρρησία και κάποιο “ρούφηγμα”! Με αποφασιστικότητα να κόψω τις βραδινές ατασθαλίες και να εντείνω την άσκηση. Ακολουθώ το παράδειγμα του Γουίλ Σμιθ και σας βάζω “μάρτυρες” στην απόφασή μου να… χάσω τα κιλά του εγκλεισμού και να μαυρίσω (καλού-κακού)», σχολίασε με το γνωστό χιούμορ της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στη φωτογραφία της που ακολουθεί.

Ο Will Smith, πριν από λίγες ημέρες, «δεσμεύτηκε» επίσης να κόψει τις νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο του και να επανέλθει σε φόρμα. «Αυτό είναι το σώμα που με κουβάλησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αμέτρητων ημερών μέσα στην κουζίνα. Το λατρεύω αυτό το σώμα, αλλά θέλω να νιώσω καλύτερα. Όχι άλλα μεταμεσονύχτια muffins. Θα αποκτήσω την καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής μου με τη συνεργασία μου με το YouTube», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός ετοιμάζει τη σειρά “Best Shape of my Life” για το YouTube. Θα αποτελείται από 6 επεισόδια χωρίς σενάριο και θα δείχνει πως ο Will Smith «θα επαναφέρει το σώμα του στην καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής του και θα ξαναβρεί τον ρυθμό και την αισιοδοξία του στην πορεία». Μήπως να καταγράψει και τη δική της προσπάθεια η Κωνσταντίνα Μιχαήλ; Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ, θα την παρακολουθούσα ανελλιπώς.