CELEBRITIES

Το twitter κατηγορεί την Kim Kardashian για ασέβεια και ρατσισμό

Το Halloween είναι σίγουρα η αγαπημένη γιορτή της Kim Kardashian. Κάθε χρόνο του δίνει και καταλαβαίνει, αλλάζει τη μία στολή μετά την άλλη, πηγαίνει σε πάρτι, βγάζει φωτογραφίες, βίντεο, περνάει καλά. Φέτος όμως της βγήκε λίγο ξινός ο εορτασμός. Ο λόγος; η απόφασή της να ντυθεί Aaliyah.

Όλα πήγαιναν καλά στο διαδίκτυο- το δεύτερο σπίτι της διάσημης τηλε-περσόνας- με τη μεταμόρφωσή της σε Merilyn Monroe και Cher. Κανείς δεν είχε να πει το παραμικρό. Ώσπου η Kim έκανε αυτή την εμφάνιση:

Να σου φρεσκάρω τη μνήμη στην περίπτωση που δεν θυμάσαι, η τραγουδίστρια Aaliyah έχασε τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα πριν 16 χρόνια. Ήταν μόλις 22 ετών.

Η Kim που λες φόρεσε μια χαρακτηριστική “στολή” που παραπέμπει στην Aaliyah και ανέβασε και βιντεάκι με πολύ σέξι διάθεση, όπως βλέπεις. Είναι θαύμα που δεν συνέβη ένα nip slip.

Επίσης σκούρυνε και λίγο, ώστε να μοιάζει περισσότερο στην πρόωρα χαμένη τραγουδίστρια. Από τη μία το απροκάλυπτο sexy attitude, από την άλλη το σκουρόχρωμο make up, ε βαρύς ο πέλεκυς στο twitter.

“Θρύλος ή όχι, η Aaliyah είναι μία μαύρη γυναίκα και εσύ δεν είσαι. Είναι προσβλητικό και δεν θα έπρεπε να το παρατραβήξεις, αλλά ok” ήταν ένα από τα tweets που ανακυκλώθηκε πολύ και εκφράζει το γενικότερο κλίμα.

“Η Kim Kardashian ντύνεται Aaliyah για το Halloween. Εγώ στο μεταξύ περιμένω το μαύρο twitter κάπως έτσι:” γράφει μια άλλη χρήστης.

Photo: instagram.com/kimkardashian/