CELEBRITIES

H κόρη της Kim Kardashian την έβγαλε topless φωτογραφία. Έξαλλοι οι θαυμαστές της

Instagram/KimKardashian

Είναι γεγονός πως τα τελευταία ποστ της Kim Kardashian έχουν προκαλέσει τα πιο ανάμεικτα και αμφιλεγόμενα συναισθήματα. Φαντάζομαι ότι κάποιοι followers της, ούτε φανατικοί, αλλά ούτε και αδιάφοροι, βρίσκονται μετέωροι κάπου ανάμεσα στο «το έχει στείλει σε άλλο επίπεδο» και «έχει ξεφύγει εντελώς». Δεκάρα δε δίνει για το τι πιστεύουμε εμείς οι κοινοί θνητοί για τα σούπερ σέξι και αποκαλυπτικά ποστ της. Ακόμα κι αν σε αυτά φαίνεται να είναι topless και να τη φωτογραφίζει η κόρη της, North.

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα της τελευταίας της φωτογραφίας. Σε αυτή φαίνεται να βγάζει το σουτιέν της την ώρα που η τετράχρονη North, η οποία φαίνεται από το είδωλο της στον καθρέφτη, πατάει το κλικ.

by North

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας δηλώνει ξεκάθαρα την παρουσία της κόρης της γράφοντας «Από τη North». Το ποστ, μέχρι στιγμής, έχει περισσότερα από δύο εκατομμύρια likes, αλλά δεν έχουν λείψει και τα σχόλια όπως αυτά:

«Οπότε τώρα η κόρη σου τραβάει τις προκλητικές φωτογραφίες που ανεβάζεις; Γιατί Kim; Σοβαρά τώρα είσαι το πρότυπο της. Η οικογένεια σου είναι τόσο καλή και όμορφη. Γιατί την ευτελίζεις έτσι; Δεν υπάρχει λόγος».

«Δεν μπορώ να φανταστώ να ζητάω από την κόρη μου να με βγάλει τόσο προκλητικές φωτογραφίες. Είναι σχεδόν κακόγουστο να βλέπεις ένα παιδί μέσα σε όλο αυτό.»

«Kim σε αγαπώ, αλλά το παρατράβηξες με τη North».

Και αυτά ήταν τα ψύχραιμα σχόλια. Γιατί υπήρξαν και τέτοια (εννοείται):

«Αυτό είναι τρελό. Τι σόι μάνα είσαι εσύ; Είναι γελοίο! Είναι το παιδί σου.»

«Για όνομα Kim το έχεις χάσει τελείως. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει η κόρη σου είναι να σε βγάζει φωτογραφίες την ώρα που βγάζεις το σουτιέν σου».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/KimKardashian