CELEBRITIES

Η Kim Kardashian περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση στο Παρίσι

Το "Keeping Up With the Kardashians" επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και αυτό -λογικά- το γνωρίζεις ήδη. Η οικογένεια είναι και πάλι εδώ, με νέες περιπέτειες για να κρατήσει συντροφιά στο φανατικό της κοινό. Το αυριανό επεισόδιο, ωστόσο, δε θα έχει μόνο χαρές, μόδα, γυμναστική και όλα τα συναφή αφού η Kim Kardashian περιγράφει για πρώτη φορά λεπτό προς λεπτό την επίθεση που είχε δεχτεί στο Παρίσι.

Με δάκρυα στα μάτια η διάσημη περσόνα εξηγεί στις αδερφές της πώς βίωσε την άγρια επίθεση από κουκουλοφόρους, λέγοντας πως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και σκεφτόταν να σηκωθεί να πλύνει το πρόσωπό της όταν άκουσε θόρυβο από τις σκάλες. Αρχικά πίστεψε ότι ήταν η αδερφή της Kourtney και η βοηθός της Stephanie που είχαν γυρίσει από το club αλλά όταν φώναξε και δεν πήρε καμία απάντηση, τότε κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Η πόρτα του δωματίου της ήταν μισάνοιχτη και είδε δύο τύπους ντυμένους αστυνομικούς να κρατούν έναν άλλο τύπο κάτω. Άρπαξε το τηλέφωνό της για να καλέσει σε βοήθεια αλλά δεν ήξερε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία. Έπειτα, σκέφτηκε να καλέσει το σωματοφύλακά της τον Pascal που ήταν στο club με την Kourtney αλλά εκείνη ακριβώς τη στιγμή ένας από τους τύπους μπήκε στο δωμάτιό της, της άρπαξε το τηλέφωνο και την πέταξε στο κρεβάτι. “Αυτό ήταν, σκέφτηκα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Kim Kardashian.

Συμπληρώνει, δε, πως άκουσε τους ληστές να φωνάζουν στον concierge και να ρωτούν πού είναι η γυναίκα του ράπερ, δηλαδή του Kanye West.