CELEBRITIES

Bruce Jenner: Ο αθλητής που “τυφλώθηκε” από τη δημοσιότητα και θέλει να γίνει γυναίκα

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ακούγεται ότι ο Bruce Jenner αλλάζει σταδιακά το φύλο του. Ειδικότερα μετά τον χωρισμό του από την Kris Jenner, μητέρα των αδελφών Kardashian και των δύο Jenner.

Ο Bruce σε πολλές από εμάς είναι γνωστός από το γάμο του με την Kris Jenner και ως συνέπεια τη συμμετοχή του στο reality “Keeping Up with the Kardashians”. Ωστόσο, ο Bruce τη δεκαετία του ’70 διέπρεψε ως αθλητής στο δέκαθλο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στον Καναδά το 1976 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ως εθνικός ήρωας για τις ΗΠΑ. Δέκα χρόνια μετά μπήκε στο Olympic Hall of Fame και σε άλλα Hall of Fame.

Η ξέφρενη δημοσιότητα

Ο Bruce ήρθε αντιμέτωπος με τεράστια δημοσιότητα για χάρη της οποίας παράτησε τον αθλητισμό. Έγινε το κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας των δημητριακών Wheaties και ήταν ένας από τους 7 εκπροσώπους της εταιρίας.. Το 1980 έπαιξε στην ταινία “Can’t Stop the Music” όπου αποτελούσε μια βιογραφία των Village People και αναδείχτηκε σε μεγάλη εισπρακτική αποτυχία κερδίζοντας παράλληλα “Χρυσό Βατόμουρο”. Αυτή η ταινία αποτέλεσε την αρχή και το τέλος του στον κινηματογράφο. Έτσι αποφάσισε να συνεχίσει στην τηλεόραση με συμμετοχή του σε σειρές όπως “The Golden Moment: An Olympic Love Story”, “Grambling’s White Tiger”, “CHiPs” και “Silver Spoons”.

 

Παράλληλα, τη δεκαετία του 1980 ήταν επιτυχημένος οδηγός σε αγώνες ταχύτητας στο IMSA GT ενώ πλέον ασχολείται ερασιτεχνικά.

Η “εμπλοκή” του με την οικογένεια Kardashian

Το 1991 παντρεύτηκε την Kris Jenner. Ήταν ο τρίτος του γάμος από τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, την Kendall και την Kylie ενώ έγινε πατριός των τεσσάρων παιδιών της Kris από το γάμο της με τον μεγαλοδικηγόρο Robert Kardashian, της Kourtney, της Kim, της Khloé και του Rob.

Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2013 και έναν χρόνο μετά η Kris κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη αδιάλλακτες διαφωνίες.

Κι ερχόμαστε πλέον στο καυτό και ζουμερό θέμα περί αλλαγής φύλου του Bruce. Ο 65χρονος Bruce εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει να αλλάζει την εμφάνισή του, σε πιο θηλυκή έκδοση. Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν και παρόλα αυτά ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος.

1999

2000

2002

2003

2004

2008

2012

2013

2014

 

Ωστόσο, η Kim Kardashian σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Entertainment Tonight” επιβεβαίωσε με πολύ λεπτό τρόπο όσα ακούγονται για τον πατριό της.

“Νομίζω ότι ο Bruce είναι πιο χαρούμενος από ποτέ. Τον στηρίζουμε 100%. Είναι ο πατέρας μας και τον στηρίζουμε σε ό,τι καν κάνει. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα μιλήσει με τον δικό του τρόπο”.

Η στάση των ΜΜΕ

Τα μέσα ενημέρωσης, όμως, δε χαρίζουν χρόνο σε κανένα και κάποιες φορές γίνονται “σκληρά” με τον εκάστοτε celebrity.

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού “In Touch” με τη βοήθεια του photoshop μεταμόρφωσε τον Bruce σε γυναίκα με τίτλο: “Η ζωή μου ως γυναίκα”.

Αυτό το πρωτοσέλιδο στεναχώρησε αρκετά τον πρώην αθλητή ο οποίος όπως όλα δείχνουν δε νιώθει ακόμη έτοιμος να μιλήσει ανοιχτά για τη σημαντική απόφαση που πήρε στη ζωή του.

Περισσότερα για την οικογένεια Kardashian στο Ladylike

Το hate mail της Kim Kardashian στη μητέρα της

Kimye Westashians: Οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή του γάμου τους