CELEBRITIES

Η Kim Cattrall εξομολογείται πως το Sex and the City είναι ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

Τον τελευταίο καιρό οι ειδήσεις που αφορούν στο "Sex and the City'' δεν είναι και οι πιο ευχάριστες- ειδικά αυτή που αφορά τη διακοπή των γυρισμάτων της καινούριας ταινίας εξαιτίας της Kim Cattrall. Η αγαπημένη μας 'Samantha' μίλησε στην εκπομπή του Piers Morgan και αποκάλυψε ότι η σειρά που όλες λατρέψαμε, στάθηκε εμπόδιο στην προσωπική της ζωή για αυτό και δεν έκανε ποτέ παιδιά.

Η Kim είπε ότι το 1998, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς σκεφτόταν με τον 3ο σύζυγό της, να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης ‘Ήμουν γύρω στα 40, όταν αρχίσαμε τα γυρίσματα και οι πιθανότητες να κάνω παιδί ήταν με αυτή τη διαδικασία, που συζητούσαν όλοι τότε. Αλλά σκέφτηκα πως δουλεύω 19 ώρες την ημέρα και τα Σάββατα ενώ η Δευτέρα μου ξεκινούσε στις 5 παρά το πρωί και πήγαινε μέχρι τις 2 το βράδυ. Πώς μπορούσα να συνεχίσω να το κάνω αυτό; Ειδικά στα 40 μου! Και μετά συνειδητοποίησα πόση αφοσίωση απαιτούσε η διαδικασία, σκεφτόμουν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει, ήταν η πρώτη στιγμή στη ζωή μου που σκέφτηκα ότι μάλλον δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ αυτό” είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα την ρώτησε αν είχε μητρικά ένστικτα, εκείνη απάντησε ότι το να αισθάνεσαι έτσι είναι μέρος του να είσαι γυναίκα και πως εκείνη τα διοχέτευσε βοηθώντας νέες ηθοποιούς στο χώρο.

”Προφανώς η μοίρα, το timing, η τύχη, το πεπρωμένο, και δεν ξέρω τι άλλο, με οδήγησε στο να βοηθάω ως μέντορας νέες ηθοποιούς, τότε σκέφτηκα ότι μπορώ να γίνω η μαμά τους, όχι ακριβώς σαν την βιολογική, περισσότερο σαν θεία και μια καλή φίλη”.

Μιλώντας για φιλία πάντως η Kim αποκάλυψε ότι δεν ήταν ποτέ πραγματικά φίλη με τις συμπρωταγωνίστριές της και πως δεν τις βλέπει πια καθώς το μόνο κοινό που είχαν ήταν η σειρά.

”Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, ήμασταν συνεργάτιδες. Έχουν όλες παιδιά και είμαι και 10 χρόνια μεγαλύτερή τους και ειδικά μετά το τέλος της σειράς ζω εκτός Νέας Υόρκης, οπότε δεν τις βλέπω”.

Μετά την απομυθοποίηση της Kim νομίζω χρειαζόμαστε ένα mini μαραθώνιο επεισοδίων για να έρθουμε στα ίσα μας.

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP