CELEBRITIES

Έφυγε από τη ζωή ο Λουκιανός Κηλαηδόνης

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο λόγω καρδιολογικού προβλήματος, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έχασε τη μάχη με το θάνατο τα ξημερώματα σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Λουκιανού Κηλαηδόνη, όπως δημοσιεύτηκε στο left.gr:

“Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες. Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα.Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο”.

Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη”.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης γεννήθηκε στην Κυψέλη στις 15 Ιουλίου 1943. Σπούδασε στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και κατόπιν Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, χωρίς ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα. Ήταν παντρεμένος με την Άννα Βαγενά με την οποία απέκτησαν 2 κόρες. H συμβολή του στην ελληνική μουσική είναι σπουδαία και πάνω απ’ όλα ξεχωριστή.