CELEBRITIES

Πώς η δαιμόνια Kris Jenner έκανε τον Tristan Thompson να πληρώσει τις απιστίες του (κυριολεκτικά) πολύ ακριβά

Tonya Wise/Invision/AP

Πάλι εδώ ήμασταν χτες (και προχτές, και παραπροχτές) και γράφαμε για την ίδια ιστορία η οποία είναι σαν να συνεχίζεται χωρίς όμως να εξελίσσεται. Τι γίνεται όμως όταν σε λένε Κhloe Κardashian, έχεις για σύντροφο τον Tristan Thompson που φιλάει ο,τι κινείται σε έχει χιλιοαπατήσει μέχρι να γεννήσεις, αλλά τη μητέρα σου την λένε Kris Jenner με το όνομα; Αναλαμβάνει εκείνη δράση. 

Αχ αυτή η μάνα, αχ. Πόσα να φροντίσει σε αυτό το σπίτι πια; Πόσα. Ποιο σκάνδαλο να πρωτοπρολάβει να μαζέψει; Τέλος πάντων. Τι να λέμε τώρα. Α ναι, στο θέμα μας όμως.

Σύμφωνα με νέα ξένα δημοσιεύματα, η δαιμόνια Kris Jenner έβαλε τον Tristan Thompson να υπογράψει συμβόλαιο στο οποίο του ζητάει να καταθέσει 10 εκατομμύρια σε επενδυτικό τραπεζικό λογαριασμό για να εξασφαλίσει την μικρή True.

 

Σωστή. Και να φανταστείς δεν αρκέστηκε σε αυτό.

Για να εξασφαλίσει ότι ο Tristan δεν θα λοξοδρομήσει ξανά στα όχι και τόσο μικρά γράμματα του συμβολαίου, λέει πως για κάθε απιστία για την οποία θα πιάνεται από εδώ και στο εξής θα καταθέτει εκ νέου 10 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, ο Tristan το εισόδημα του Tristan ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια το χρόνο. Προφανώς τα 10 εκατομμύρια μπορεί να είναι πατατάκια για τον Tristan, αλλά δεν είναι και λίγο να καταθέτει δέκα εκατομμύρια σε ένα λογαριασμό στον οποίο δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση.

Αν όντως ισχύουν όλα αυτά, τότε ο Tristan Thompson είναι ο πρώτος άντρας που πλήρωσε πολύ ακριβά την απιστία του και η True, εκατομμυριούχος πριν καλά -καλά κλείσει δύο εβδομάδες ζωής.

 

Kεντρική φωτογραφία:  Tonya Wise/Invision/AP