CELEBRITIES

Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Οι τελευταίες εξελίξεις στη σχέση τους

Instagram/realtristan13

Σχεδόν όλοι απόρησαν με το τελευταίο post της Khloe Kardashian στο Instagram. Και όχι μόνο επειδή αποκάλυπτε ότι το όνομα της κόρης της  είναι True.

Ήταν και ο τρόπος που το έκανε. Με μια απερίγραπτη χαρά και μια σχεδόν παράλογη επίδειξη της οικογενειακής ευτυχίας τη στιγμή που έχει βουίξει ο τόπος παντού υπάρχει η είδηση ότι ο Tristan Thompson την έχει απατήσει (και όχι μόνο μια φορά).

Τί συμβαίνει όμως τελικά; Πώς είναι αυτοί οι δύο μεταξύ τους αυτή τη στιγμή;

Μπορεί Khloe και Tristan -τυπικά- να είναι ακόμα μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχουν βρει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, ο 27χρονος μπασκετμπολίστας δεν μένει μαζί με την Khloe και τη νεογέννητη κόρη τους, αλλά περιορίζεται σε επισκέψεις ώστε να περνά χρόνο μαζί της.

 

Άλλες πηγές, και πάλι σύμφωνα με δημοσίευμα του People, λένε ότι η Khloe η οποία ακόμα βρίσκεται στη βίλα της στο Ohio, θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στο Λος Άντζελες ώστε να είναι μαζί με την οικογένειά της, αλλά περιμένει το γιατρό της να της δώσει άδεια να κάνει αυτό το ταξίδι. Η μητέρα και οι αδερφές της, Kourtney και Kim, πάντως, οι οποίες πήγαν στο Cleveland για τη γέννα, αλλά πλέον έχουν επιστρέψει στη βάση του στο Λος Άντζελες.

Θα δείξει.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/realtristan13