CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian δεν το ‘χει πια “κρυφό” καμάρι ότι είναι έγκυος

Χαμός είχε γίνει με τις φήμες που ήθελαν όλο το Kardashianέικο να περιμένει ταυτόχρονα τους απογόνους του, αλλά μόνο η Kim είχε παραδεχτεί ότι θα αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα. Τώρα ήρθε και η σειρά της Khloe.    

Η 3η από τις μεγάλες αδερφές Kardashian μπήκε και επισήμως στην ουρά για την αίθουσα του τοκετού. Φαίνεται πως στο πρόσωπο του Tristan Thompson βρήκε τον ιδανικό σύντροφο και πατέρα για το παιδί της.

Η ίδια έκανε την ανακοίνωσή της μέσω instagram.

 

Το μεγαλύτερο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Θα αποκτήσουμε μωρό! Περίμενα και αναρωτιόμουν, όμως ο Θεός είχε σχέδιο όλον αυτό τον καιρό. Ήξερε τι έκανε. Απλά έπρεπε να Τον εμπιστευτώ και να είμαι υπομονετική. Ορισμένες στιγμές ακόμη αδυνατώ να πιστέψω πως η αγάπη μας δημιούργησε ζωή. Tristan σε ευχαριστώ που με αγαπάς με αυτόν τον τρόπο! Σε ευχαριστώ που μου συμπεριφέρεσαι σαν Βασίλισσα! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω όμορφη σε κάθε φάση! Tristan όμως σε ευχαριστώ περισσότερο που θα με κάνεις ΜΑΝΟΥΛΑ! Έχεις κάνει αυτή την εμπειρία ακόμη πιο μαγική από ότι είχα φανταστεί ποτέ μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο υπέροχος είσαι αυτή την περίοδο! Σε ευχαριστώ που με κάνεις τόσο χαρούμενη αγάπη μου! Σας ευχαριστώ και όλους για την αγάπη και τα θετικά vibes! Ξέρω ότι κρατήσαμε τη σιωπή μας για αρκετό διάστημα, αλλά θέλαμε να απολαύσουμε όλο αυτό με την οικογένεια και τους στενούς μας φίλους, όσο μπορούσαμε πιο ιδιωτικά. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Είμαι ευγνώμων, ενθουσιασμένη, αγχωμένη, γεμάτη χαρά και ταυτόχρονα τρομοκρατημένη. Όμως είναι το καλύτερο συναισθηματικό συνονθύλευμα της ζωής μου!

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP