CELEBRITIES

H Khloe Kardashian δείχνει το σώμα της μετά τη γέννα και απαντά σε όσους την επικρίνουν

Η Κhloe Kardashian ανέβασε ένα βίντεο στο snapchat της, το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media σε σχέση με τον χρόνο που επιλέγει να αφιερώσει στον εαυτό της και συγκεκριμένα στο να ασχοληθεί με το σώμα της.

Στο βίντεο η Khloe δείχνει σε τι κατάσταση είναι το σώμα της πέντε εβδομάδες μετά την γέννα της True και εξηγεί από ποια σημεία του κορμιού της θέλει να χάσει πόντους.

«Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι διαβάζω στο Twitter, ότι νιώθουν ότι είμαι πολύ απορροφημένη με το σώμα μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα γυμναζόμουν πέντε με έξι φορές πριν μείνω έγκυος και αυτό είναι το καταφύγιό μου και κάτι που λατρεύω να κάνω», είπε σε ένα άλλο snap της.

 

Όπως λέει χαρακτηριστικά, προσπαθεί να χωρέσει προπονήσεις ανάμεσα στο να ταΐζει την κόρη της, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο για εκείνη.

«Επειδή έχω μωρό, δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσω να κάνω τα πράγματα που αγαπώ και αγαπώ τη γυμναστική και το πώς βοηθά στο να συνέλθει το μυαλό μου», είπε η Khloe κάνοντας τους πάντες να σωπάσουν (που λέει ο λόγος) κι εμάς να τη χειροκροτήσουμε όρθιες.