CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian αποκάλυψε το όνομα της κόρης της και μας άφησε όλους να αναρωτιόμαστε

Instagram/khloekardashian

H Khloe Kardashian μάλλον δεν έχει 4G τις τελευταίες ημέρες και δεν την έχει ενημερώσει κανείς για τα νυχτοπερπατήματα του συντρόφου της Tristan Thompson (τα οποία, όσο περνούν οι μέρες, πολλαπλασιάζονται σαν τις ψείρες το καλοκαίρι).

Αλλιώς δεν εξηγείται η αλλόκοτη απάθεια και η επίδειξη της ευτυχίας της ενώ στα πρωτοσέλιδα και στα κεντρικά θέματα των sites φιγουράρει το όνομά της ως αυτή που την απάτησαν λίγο πριν γεννήσει.

Από την άλλη, αυτό ακριβώς το γεγονός της γέννας είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να τα επισκιάσει όλα. Έφερε στον κόσμο ένα παιδί. Έκανε πραγματικότητα ένα από τα μεγάλα της όνειρα. Δεν είναι και λίγο. Χαρές έχει. Με τις μικροπρεπείς απιστίες του Tristan θα κάθεται να ασχολείται; Όχι. Αντιθέτως, θα το ζήσει όπως το είχε ονειρευτεί. Υπό αυτό το πρίσμα, δεκτό, αλλά το τι συμβαίνει πραγματικά μέσα της αυτή τη στιγμή μπορεί και να μη το μάθουμε ποτέ. 

Έτσι, πριν από μερικές ώρες ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση του μωρού και το ξέσπασμα του σκανδάλου απιστιών του Tristan.

Με το ροζ χρώμα να καταλαμβάνει κάθε πίξελ της εικόνας, η Khloe ανέβασε μια φωτογραφία (λογικά) από τα δώρα που έχει λάβει για τα γεννητούρια, δίνοντας στη δημοσιότητα και το όνομα της κόρης της.

 

«Το μικρό μας κοριτσάκι, True Thompson, μας έχει κλέψει τις καρδιές και είμαστε γεμάτοι αγάπη. Είναι τόσο μεγάλη ευλογία που καλωσορίσαμε αυτό τον άγγελο στην οικογένεια. Η μανούλα και ο μπαμπάς σε αγαπούν True».

H Khloe Kardashian ονόμασε την κόρης της True. Γιατί; Για ποια αλήθεια μιλάει η Khloe; Γι’ αυτή που της έλεγε όσο βρισκόταν με άλλες κοπέλες; Έξαλλη είμαι. Κhloe έχεις ιδέα τι έχει συμβεί;

Από την άλλη, μπορεί True γιατί αυτό το μωρό είναι ο,τι πιο αληθινό προέκυψε από τη σχέση της με τον Tristan ή για να δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσουν από την αρχή με γνώμονα την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα ευχηθούμε να λάμψει. Η Αλήθεια ντε.

 

Kεντρική φωτογραφία: Instagram/khloekardashian