CELEBRITIES

Η Khloé Kardashian είναι (και αυτή) έγκυος. Τι έγινε ρε παιδιά;

Η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson θα γίνουν γονείς. Όχι δεν σου κάνουμε πλάκα, το TMZ πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και ότι η αγαπημένη μας Koko είναι 3 μηνών έγκυος. Δεν θα σου πω ψέμματα, μια μικρή συγκίνηση την ένιωσα, γνωρίζοντας πόσο πολύ είχε στεναχωρηθεί που δεν μπορούσε να κάνει παιδί με τον πρώην άντρα της, Lamar.

Η αρχική μου αντίδραση ήταν, κάπως έτσι.

Μετά μου πέρασε από το μυαλό ότι οι εγκυμοσύνες της Kylie και της Khloé που έσκασαν σαν βόμβα είναι μέρος ενός σχεδίου της momager, Kris, για την προώθηση της επετειακής σεζόν για τα 10 χρόνια του #KUWTK.

Αλλά μετά θυμήθηκα ότι και οι δικές μου ξαδέρφες έμειναν ταυτόχρονα έγκυες, χωρίς να το προσπαθήσουν και γέννησαν με μια εβδομάδα διαφορά. Οπότε, όλα είναι πιθανά.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Η Khloé και ο Tristan είναι (φτου, φτου) πολύ καλά μαζί- είμαστε ξεκάθαρα team Khloé στο #KUWTK

Το τελευταίο της post στο instagram πάντως ήταν πριν τρεις μέρες και ήταν μια ολόσωμη φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται η φοβερά γυμνασμένη κοιλιά της.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Κανένα από τα κορίτσια ωστόσο δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε περιμένουμε καρτερικά στα twitter feed τους. Η μόνη αντίδραση που είχαμε, σχετικά με την εγκυμοσύνη της Kylie ήρθε από την Kim, η οποία απάντησε σε ένα tweet του Bazaar, που έλεγε τι είπε στην Kylie όταν έμαθε τα νέα.

Και συνέχισε λέγοντας ότι τα media γράφουν ψεύτικες ειδήσεις και βάζουν λόγια στο στόμα της Caitlyn, η οποία δεν έχει μιλήσει σε κανένα για την Kylie.

Ξανά. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.