CELEBRITIES

9 celebrities αποκαλύπτουν την πρώτη φορά που έκαναν σεξ

Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ δεν έχει βγει από κάποια ταινία του Hollywood- δεν ακούγονται πυροτεχνήματα, ούτε συγχρονίζονται οι ανάσες σας και σε καμία περίπτωση δεν είναι διάχυτος ο ερωτισμός.

Αυτό που κυριαρχεί είναι άβολες στιγμές γεμάτες περίεργους ήχους, στάσεις που δεν βγάζουν κανένα νόημα και η διαρκής απορία ‘το κάνω σωστά’; Σε περίπτωση που νόμιζες ότι μόνο η δική σου πρώτη φορά ήταν απογοητευτική ή έστω όχι όπως την περίμενες, διάβασε τι έζησαν 9 αγαπημένοι μας celebrities.

1. Khloe Kardashian

Δεν ήταν καθόλου ωραία όταν έχασα την παρθενιά μου. Ήμουν 14 χρονών και εκείνος 18 και με είχε πιέσει να το κάνω, αυτό τώρα με αηδιάζει ως ιδέα- βέβαια τότε μου φαινόταν οκ να το κάνω γιατί αλλιώς δεν θα φαινόμουν κουλ στον φίλο μου. Για τα επόμενα 3 χρόνια δεν έκανα καθόλου σεξ γιατί δεν ένιωθα καλά με το σώμα μου.

2. Daniel Radcliffe

Είμαι από εκείνους που είχαν πολύ καλή πρώτη εμπειρία στο σεξ. Ήταν με κάποια που γνώριζα καλά και δεν ήταν όσο ντροπιαστικό μπορεί να είναι την πρώτη φορά.

3. Lena Dunham

Δεν του είχα αποκαλύψει ότι ήμουν παρθένα, του είχα πει ότι είχα κάνει λίγα πράγματα. Πόνεσε περισσότερο από ό,τι περίμενα και εκείνος ήταν τόσο νευρικός που δεν τελείωσε ποτέ. Μετά ξαπλώσαμε και μιλούσαμε και ένιωθα καλά με την επιλογή μου.

4. Angelina Jolie

Ξεκίνησα να κάνω σεξ με τον φίλο μου αλλά δεν μου αρκούσε, ούτε αυτό ούτε τα συναισθήματα που ένιωθα. Δεν ήμουν πια ένα μικρό κορίτσι. Σε κάποια φάση που ένιωθα την ανάγκη να νιώσω πιο κοντά με τον φίλο μου, άρπαξα ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Το ίδιο έκανε και εκείνος μετά. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή και ήταν αξέχαστη εμπειρία.

5. Kim Kardashian

Την πρώτη φορά που θέλησα να κάνω σεξ ήμουν 15 χρονών, ένιωθα έτοιμη και το ήθελα πολύ. Η μητέρα μου ήταν ειλικρινής μαζί μου και μου είπε ότι καλό θα ήταν να πάρω αντισυλληπτικά, κάτι που έκανα.

6. Megan Fox

Έχω βιώσει πολύ άβολες καταστάσεις στο σεξ, αλλά σαν την πρώτη μου φορά δεν ήταν καμία άλλη. Ήταν όμως ωραία γιατί ήμουν ερωτευμένη μαζί του.

7. Ashton Kutcher

Ήμουν 15 χρονών, ήμασταν σε ένα δάσος και ήταν μια κοπέλα που μόλις είχα γνωρίσει. Το σεξ κράτησε τύπου 2 λεπτά, ένιωσα άβολα και 2 χρόνια αργότερα έκανα ξανά σεξ μαζί της για να της δείξω ότι είχα γίνει πολύ καλύτερος σε αυτό.

8. Chris Evans

Την πρώτη φορά που έκανα σεξ γύρισα τρέχοντας στο σπίτι και είπα στην μαμά μου, ”Μαμά έκανα σεξ, που είναι η κλειτορίδα”;

9. Jessica Alba

Άρχισα να βγαίνω σοβαρά ραντεβού στα 18 μου με τον τότε αρραβωνιαστικό μου και μέχρι τότε ήμουν παρθένα. Ήθελα να είμαι ερωτευμένη με αυτόν που θα κάνω σεξ γιατί όλοι όσοι γνώριζα είχαν χάλια εμπειρίες από την πρώτη τους φορά.