CELEBRITIES

7 διάσημες που θα σε πείσουν να πας γυμναστήριο (και να μην τα παρατήσεις)

Τις βλέπουμε συνέχεια μέσα σε λαμπερές δημιουργίες Chanel, D&G και Gucci. Φωτογραφίζονται για εξώφυλλα περιοδικών με απίστευτη άνεση και στιλ και έχουν αξιοζήλευτα κορμιά. Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο όμως χύνουν ΠΟΛΛΑ λίτρα ιδρώτα στο γυμναστήριο, ξυπνάνε στις 4 το πρωί για προπόνηση και φροντίζουν ευλαβικά το σώμα τους κάθε μέρα.

Οι γυναίκες που θα δεις παρακάτω αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, όχι γιατί έχουν γυμνασμένο σώμα, αλλά γιατί αποδεικνύουν ότι αν μείνεις πιστή σε ένα πρόγραμμα, έχεις πειθαρχία και πάνω από όλα θέληση, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.

Khloé Kardashian

Η Khloé, η ΚoKo της καρδιάς μας ήταν πάντα το ‘μαύρο πρόβατο’ της οικογένειας Kardashian και το βάρος της είχε γίνει πολλές φορές θέμα σε κουτσομπολίστικα περιοδικά. Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ ότι δυσκολεύεται με τα κιλά της και η απόφασή της να αλλάξει τρόπο ζωής ήταν, όπως έχει δηλώσει, πάρθηκε καθαρά για να νιώσει ξανά ότι έχει τον έλεγχο του κορμιού της.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ellie Goulding

Η τραγουδίστρια είχε πει σε συνέντευξή της ότι η διατροφή και η εντατική γυμναστική μεταμόρφωσε το σώμα, το δέρμα και τη ζωή της. ”Πριν είχα επίπεδο πωπό, καθόλου στήθος και σχήμα στο σώμα μου” είχε πει χαρακτηριστικά ενώ είχε αποκαλύψει ότι ένιωθε τόσο άβολα που δεν ήθελε να βγαίνει από το διαμέρισμά της.

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Serena Williams

Τι να πούμε για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια τέννις; Η Serena έχει από τα πιο δυνατά σώματα και το γεγονός ότι έφυγε νικήτρια από το Αυστραλιανό Όπεν ΕΝΩ ήταν έγκυος αποδεικνύει ότι η εγκυμοσύνη δεν καθιστά άχρηστο το γυναικείο σώμα.

Demi Lovato

Η Demi έχει υποφέρει πολλά στην προσωπική της και όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, το γυμναστήριο είναι η ”ψυχική της όαση”, όπου μπορεί να είναι απλά η Demi και όχι μια Pop star.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Britney Spears

”If Britney could get through 2007, we can get through this”. Αυτή η ατάκα που έχει γίνει meme πάνω σε t-shirts, κούπες και τσάντες είναι μια τεράστια αλήθεια, που αποδεικνύει πόσο δυνατή γυναίκα είναι. Η Brit κατάφερε να αφήσει πίσω της αυτή την κακή χρονιά και έγινε μια πολύ καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Drew Barrymore

Είναι ό,τι πιο κοντινό μας σε best friend από τις celebrities που υπάρχουν σε αυτή τη λίστα. Η Drew είναι μαμά, έχει υποχρεώσεις στο σπίτι, την καριέρα της αλλά πάνω από όλα φροντίζει τον εαυτό της. Σε περίπτωση που νιώσεις μια βαρεμάρα και δεν πας απόψε γυμναστήριο, στο λέω.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Kate Upton

Και κλείνουμε με την Kate Upton, η οποία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι το απόλυτο fit inspo. Αν δεις την προπόνησή της θα καταλάβεις γιατί το λέω αυτό. Ένα τεράστιο μπράβο από εμάς για τη δύναμή της. (Πώς σηκώνει αυτό το πράγμα ΠΩΣ;)