CELEBRITIES

Ο “Ηρακλής” ισχυρίζεται πως ο Gianni Versace τον παρενόχλησε σεξουαλικά

Θυμάσαι τον "Ηρακλή"; πώς γίνεται να τον έχεις ξεχάσει αλήθεια, τόσες φορές που έχει παίξει τα μεσημέρια και τα απογεύματα στο Star. O Kevin Sorbo, ο ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον μυθικό ήρωα έρχεται στην επικαιρότητα ξανά, αυτή τη φορά όχι για κάποιον ρόλο, αλλά με μία δήλωσή του, που δεν την λες κι ευχάριστη. Σίγουρα άβολη.

Κατά τη διάρκεια μιας πολύ πρόσφατης συνέντευξής του ο Αμερικανός ηθοποιός μίλησε για την εποχή που δούλευε ακόμα ως μοντέλο στα 80s. Τότε λοιπόν αποκάλυψε πως ο θρυλικός σχεδιαστής Gianni Versace τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. Σύμφωνα πάντα με τον Sorbo- και μόνο με τον Sorbo, αφού ο Versace δεν ζει πια και άρα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του- ο σχεδιαστής τον καλούσε συχνά στα parties του, όπως και άλλους διάσημους της εποχής. Κάποια στιγμή που έμειναν οι δυο τους σε ένα τέτοιο party, ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Versace ξαφνικά του χάιδεψε το πόδι. Ο Sorbo του είπε πως είναι ετεροφυλόφυλος και ο σχεδιαστής απάντησε: “αυτό μ’ αρέσει σ’ εσένα, ότι είσαι αρρενωπός κι όχι θηλυπρεπής”.

Το σκάνδαλο Weinstein έχει αποτελέσει το κίνητρο ώστε πολλοί celebrities να βγάλουν από μέσα τους ανάρμοστα περιστατικά που τους έχουν συμβεί. Στην περίπτωση του Kevin Sorbo η επιβεβαίωση ή η διάψευση δεν θα έρθει ποτέ, αφού ο άνθρωπος που κατηγορείται δεν είναι πια εν ζωή. Μήπως να μιλάγαμε λίγο πιο έγκαιρα για τόσο σοβαρά ζητήματα κι με καθυστέρηση 30 ετών, ώστε να έχει και νόημα τελικά;