CELEBRITIES

Bruce Jenner: “Είμαι γυναίκα. Zούσα ένα ψέμα σαν άντρας”

Όλοι μιλούσαν για την αλλαγή του Bruce Jenner χωρίς ο ίδιος να έχει τοποθετηθεί. Αποφάσισε να το κάνει με συνέντευξη του στην Diane Sawyer στο ABC. Μίλησε ανοιχτά για τον πραγματικό του εαυτό και τις γυναικείες ορμόνες που παίρνει προκειμένου να αλλάξει φύλο.

”Για όλους τους σκοπούς και όσα θέλω, είμαι γυναίκα. Το μυαλό μου είναι γυναικείο. Η ψυχή μου είναι. Ζούσα ένα ψέμα σαν άντρας. Τώρα δεν το ζω. Σκεφτόμουν αυτή την στιγμή αρκετά χρόνια. Πώς θα πω την δική μου ιστορία. Η μέρα αυτή ήρθε. Ήμουν πολύ μπερδεμένος με το φύλο μου.

Ο κόσμος έβλεπε έναν δυνατό άντρα, αλλά η θηλυκή μου πλευρά είναι αυτό που πραγματικά είμαι. Ετοιμαζόμουν σε όλη μου τη ζωή για αυτό. Νομίζω το 2015 θα μείνει ανεξίτηλο.

Είμαι εγώ. Είμαι άνθρωπος. Αυτός είμαι. Δεν είμαι παγιδευμένος στο σώμα κάποιου άλλου. Αυτή τη στιγμή έχω όλα τα ανδρικά όργανα αλλά αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως γυναίκα. Και αυτό είναι πολύ δύσκολο για τον Bruce Jenner του σήμερα. Γιατί δε θέλω να απογοητεύσω τον κόσμο”.

Ο Jenner με δάκρυα στα μάτια παραδέχθηκε πως δεν τον ελκύουν οι άνδρες και πως είναι ετεροφυλόφιλος. ”Δεν με ελκύουν οι άντρες. Από όσο ξέρω είμαι ετεροφυλόφιλος. Δεν έχω πάει ποτέ με άντρα. Ήμουν παντρεμένος χρόνια, ανέθρεψα παιδιά”.

Η στήριξη της οικογένειας

Οι αντιδράσεις της οικογένειας ήρθαν μέσω Twitter. Οι κόρες του, Kendall και Kylie, εξέφρασαν την αγάπη τους και δήλωσαν υπερήφανες για τον μπαμπά τους. Η πρώην σύζυγός του Kris Jenner έγραψε πως ο Bruce είναι ο ήρωάς της.