CELEBRITIES

Οι αδερφές Jenner απολογούνται για τα μπλουζάκια που έκαναν έξαλλη την κοινή γνώμη

Οι αδερφές Kendall και Kylie Jenner του δίνουν και καταλαβαίνει με τα επιχειρηματικά τους βήματα. Η ανάγκη τους να πουλήσουν απλά κάτι, είναι τέτοια, ώστε δεν πολυσκέφτονται τι επιλέγουν να προωθήσουν στην αγορά.

Το μεγάλο λάθος δεν άργησε να γίνει, όταν κυκλοφόρησαν μια σειρά με T-shirts, στα οποία οι στάμπες, πέρα από τα πρόσωπα των δύο διάσημων αδερφών, είχαν και τις μορφές διάφορων μεγάλων καλλιτεχνών, όπως ο Notorious B.I.G, o Ozzy Osbourne και ο Tupac.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος δεν ενθουσιάστηκε με αυτή την ιδέα, ενώ η Sharon Osbourne, αλλά και η μητέρα του Biggie, Violetta Wallace, εξέφρασαν δημόσια την δυσαρέσκειά τους για τα εν λόγω ρούχα.

 

Δεν ξέρω ποιος είπε στην Kylie και την Kendall Jenner ότι είχαν το δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο. Η έλλειψη σεβασμού αυτών των κοριτσιών, ώστε να μην επικοινωνήσουν καν με εμένα ή κάποιον άλλον από την οικογένεια, με ενοχλεί. Δεν έχω ιδέα γιατί νιώθουν ότι μπορούν να εκμεταλλεύονται τον θάνατο του 2pac και του γιου μου του Christopher, ώστε να πουλήσουν ένα T-shirt. Είναι ασεβές, αηδιαστικό και εκμετάλλευση στο αποκορύφωμά της“.

Κορίτσια, δεν κερδίσατε το δικαίωμα να βάλετε τα πρόσωπά σας μαζί με είδωλα της μουσικής. Μείνετε σε αυτό που ξέρετε να κάνετε… lip gloss“.

Αξίζει να σημειωθεί κάπου εδώ ότι τα μπλουζάκια αυτά έχουν κοστολογηθεί στα 125 δολάρια. Υπήρξε μια αρκετά γρήγορη απάντηση από τις αδερφές Jenner και την εταιρεία τους και πλέον τα T-shirts δεν πωλούνται.

Αυτά τα σχέδια δεν τα σκεφτήκαμε καλά και απολογούμαστε βαθιά σε όποιον προσβλήθηκε ή στεναχωρήθηκε, ειδικά στις οικογένειες των καλλιτεχνών. Είμαστε πολύ μεγάλες θαυμάστριες της μουσικής τους και δεν ήταν πρόθεσή μας να δείξουμε ασέβεια σε αυτά τα είδωλα της μουσικής σκηνής, με κανέναν τρόπο. Τα T-shirts πλέον δεν πωλούνται και έχουν αφαιρεθεί όλες οι εικόνες. Θα πάρουμε όλο αυτό σαν μια ευκαιρία για να μάθουμε από τα λάθη μας και πάλι, ειλικρινά συγγνώμη.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν όντως θα μάθουν από τα λάθη τους.