CELEBRITIES

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η βόλτα της στη λαϊκή αγορά με τον γιο της Μάξιμο

Instagram/Katerina_papoutsaki

Ταλαντούχα ηθοποιός, εντυπωσιακή ομορφιά, αφοσιωμένη μαμά του Μάξιμου. Αυτές είναι οι τρεις ιδιότητες που έρχονται στο μυαλό μας όταν σκεφτούμε το όνομα Κατερίνα Παπουτσάκη. Κι ενώ τα βράδια που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς για να ερμηνεύσει τα τραγούδια και την πρόζα της παράστασης Αναζητώντας τον Αττίκ μεταμορφώνεται σε μια απαστράπτουσσα παρουσία κάποιας άλλης εποχής, τα πρωινά η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια γυναίκα που κάνει οτιδήποτε κάνουμε όλες.

Για παράδειγμα η ίδια χθες βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς της για να προμηθευθεί τα απαραίτητα για το σπίτι της, και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα της για ψώνια σε Insta Story.

Instagram/Katerina_papoutsaki

 

Λίγα λεπτά αργότερα η ίδια μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία αποκαλύπτοντας και την παρέα της στη βόλτα της που δεν ήταν άλλη από το γιο της Μάξιμο, το κεφάλι του οποίου διακρίνεται μπροστά στον πάγκο με τα κεράσια.

Instagram/Katerina_papoutsaki

 

Ο μικρός γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά έγινε πρόσφατα 5 ετών. Η ίδια έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις της την αδυναμία της στον Μάξιμο που όπως διαπίστωσες είναι αχώριστος με τη μαμά του και την συνοδεύει παντού.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Katerina_papoutsaki