CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου – Μάριος Ιωαννίδης: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Όσο παρακολουθούσαμε το Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε διστάσει να δηλώσει ουκ ολίγες φορές την προτίμησή της στο πρόσωπο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Για την ακρίβεια δεν τον στήριζε μόνο αγωνιστικά, αλλά είχε πει επανειλημμένως πως της αρέσει και σαν άντρας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου, βρέθηκε σε beach bar στην Λεμεσό της Κύπρου, όπου και γνώρισε από κοντά τον πρώην παίκτη του Survivor.

Οι δυο τους συστήθηκαν μετά από προτροπή κοινών γνωστών, αλλά το περιβάλλον τους διαψεύδει το οποιοδήποτε ειδύλλιο μεταξύ τους. Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της, δήλωσε μέσα από την εκπομπή της, “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ότι πράγματι δεν τρέχει κάτι παραπάνω πέρα από μια απλή γνωριμία και την πρόταση να έρθει στο πλατό όταν βρεθεί στην Αθήνα.

Ο Μάριος από την πλευρά του, δήλωσε σε εκπομπή κυπριακού καναλιού σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου: “Είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Είχαμε μια επικοινωνία γιατί ήθελα να την ευχαριστήσω για τη στήριξή της και σίγουρα θα πάω στην εκπομπή της. Θα γνωριστούμε καλύτερα, εξάλλου είμαι ελεύθερος, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και πού θα μας βγάλει αυτό”.

Μήπως από Σεπτέμβρη έχουμε το νέο ζευγάρι της πόλης; Για να δούμε.