CELEBRITIES

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι πια single

NDP

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» συζητήθηκαν οι πληροφορίες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι ζευγάρι με επιχειρηματία στον χώρο της ένδυσης. Ο Νίκος Γεωργιάδης, τον οποίο συνδέει και προσωπική φιλία με την Κατερίνα, διέψευσε τις φήμες για τον συγκεκριμένο άνδρα στην στήλη που παρουσιάζει, αλλά διευκρίνισε πως «Η Κατερίνα δεν είναι μόνη της».

Οι φήμες που είχαν ακουστεί από την εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι εν μέρει αληθινές αφού η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άνδρα από τον επιχειρηματικό χώρο, αλλά όχι από αυτόν την ένδυσης.

«Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, δεν ισχύει η πληροφορία που θέλει τον επιχειρηματία να δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης. Η Κατερίνα δεν είναι μόνη της όμως, αλλά δεν είναι ο συγκεκριμένος κύριος, τον οποίο εννοούσαν. Με τον συγκεκριμένο κύριο είχαμε ακούσει ότι υπήρχε ένα φλερτ, κάτι που δεν προχώρησε πριν από έναν χρόνο. Τώρα υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή της, τον οποίο εκείνη θέλει να τον κρατήσει πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να το ανακοινώσει όταν αυτή θα είναι έτοιμη», αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Μάλλον είναι επιχειρηματίας γι’ αυτό και μπερδεύτηκαν. Δεν έχει σχέση με τη showbiz πάντως. Αυτή τη φορά πρέπει να είναι τα πράγματα σοβαρά», συμπλήρωσε σχολιάζοντας το γεγονός πώς η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει αποφασισμένη αυτή τη φορά να προστατέψει την προσωπική της ζωή.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency