CELEBRITIES

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Οι φωτογραφίες από την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση

ndp

Είναι επίσημο! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ερωτευμένοι και αποφάσισαν να μην το κρύβουν πια από τον φωτογραφικό φακό. Τα πρώτα κοινά τους ενσταντανέ, ως ζευγάρι τα χάρισαν με τη θέληση τους στο Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ της Παρασκευής. Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν το μιούζικαλ Mamma Mia! με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο περνά σχεδόν όλη την ημέρα του στο πλαισίο των γυρισμάτων της ταινίας Bachelor 3 όπου συμπρωταγωνιστούν, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα συγκατοικούν ήδη στην περιοχή του Παπάγου. Χαμηλών τόνων και οι δύο απέφευγαν να εμφανίζονται μαζί εκτός πλατό σε κοινωνικές εκδηλώσεις, μέχρι χθες.

ndp

 

ndp

ndp

Η σχέση του νέου ζευγαριού έγινε γνωστή λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του Γιάννη Τσιμιτσέλη από τη Βάσω Λασκαράκη, με την οποία έχει αποκτήσει την μεγάλη αδυναμία της ζωής του, την κόρη του Εύα. Με την Κατερίνα Γερονικολού γνωρίζονταν από τη συνεργασία τους στην πρώτη ταινία της σειράς Bachelor και η φιλική και επαγγελματική σχέση τους μετατράπηκε με το πέρασμα του χρόνου και την αλλαγή στην προσωπική ζωή του ηθοποιού σε κάτι δυνατότερο.

ndp

 

Τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η πρώην σύζυγός του Βάσω Λασκαράκη, έχουν πλέον αλλάξει σελίδα στην προσωπική τους ζωή, είναι ερωτευμένοι με τους νέους τους συντρόφους, δεν το κρύβουν πια και μπράβο τους.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency