CELEBRITIES

Cuteness alert! Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της μικρής πριγκίπισσας Charlotte

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Όπως είναι γνωστό, η Kate Middleton, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις αρχές Μαΐου. Η ίδια, στη συνέχεια, τηρώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο, μαζί με τον Πρίγκιπα William παρουσίασαν τη νεογέννητη πριγκίπισσα στους δημοσιογράφους και στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί και, αδιαμφισβήτητα, όλοι διαπίστωσαν πως το μωρό είναι πανέμορφο.

Το βράδυ του Σαββάτου είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της πριγκίπισσας. Τα στιγμιότυπα αναρτήθηκαν στους επίσημους λογαριασμούς του Παλατιού στα social media και, όπως βλέπετε, απεικονίζουν τον πρίγκιπα Γεώργιου με την αδερφή του να είναι πιο αξιολάτρευτοι από ποτέ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν δύο εβδομάδες από την ίδια τη Kate Middleton.

«Υπήρξε μία πολύ θερμή ανταπόκριση του κοινού, όταν γεννήθηκε η πριγκίπισσα Charlotte, γεγονός που εκτίμησαν ιδιαίτερα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge. Έτσι, θέλησαν να μοιραστούν με τον κόσμο, τις οικογενειακές τους φωτογραφίες!», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού, εξηγώντας την απόφαση του παλατιού να τηρήσει το Πρωτόκολλο και οι λήψεις να «ανέβουν» πρώτα στο Twitter και το Instagram.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης του πριγκιπικού μωρού

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι των 9,1 εκατομμυρίων που στέγασε τον έρωτά τους