CELEBRITIES

Η Kate Winslet αποκάλυψε την αγαπημένη της ανάμνηση από τα γυρίσματα του Τιτανικού

Η Kate Winslet είναι μια από τις αγαπημένες μας star και ηθοποιούς του Hollywood και όποτε μιλάει για τον ''Τιτανικό'' και τη συνεργασία της με τον Leonardo Di Caprio βγάζουμε καρδούλες από τα μάτια, γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι από τα καλύτερα κινηματογραφικά ζευγάρια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη ανάμνηση από τα γυρίσματα της ταινίας που εδραίωσε την καριέρα της στο Hollywood.

”Το θυμάμαι λες και ήταν χτες. Πιστεύω η αγαπημένη μου ανάμνηση από τότε είναι το cast της ταινίας και γενικότερα η ομάδα. Για μένα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα στο χώρο, το γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψεις με απίστευτους τεχνικούς που είναι αφοσιωμένοι, επαγγελματίες, αστείοι- αυτό είχαμε στον Τιτανικό” λέει χαρακτηριστικά ενώ προφανώς σχολίασε τη σχέση της με τον Di Caprio.

”Φυσικά έφυγα από εκεί με μια από τις καλύτερες φιλίες της ζωής μου, τον Leo. Η εμπειρία που είχαμε στα γυρίσματα μας έκανε να γνωρίσουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και να προσέξουμε ο ένας τον άλλον” είπε και εμείς λιώσαμε από αγάπη για αυτούς τους δύο.

Κεντρική φωτογραφία: Matt Sayles/Invision/AP