CELEBRITIES

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τους για καλό σκοπό

Το νέο εξώφυλλο του βρετανικού GQ θα είναι ένα από εκείνα που θα προστεθούν στη λίστα με τα best of του τίτλου. Ο λόγος; Ότι σε αυτό φιγουράρουν τα πιο αγαπητά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας: Δηλαδή ο William, η Kate και τα παιδιά τους, George και Charlotte. Φυσικά υπήρχε ένας πολύ καλός λόγος για να συμβεί αυτό.

Τόσο ο Harry όσο και ο William αλλά και η Kate είναι τα κεντρικά μέλη μιας φιλανθρωπικής καμπάνιας που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει για την ψυχική υγεία και το πόσο σημαντικό είναι να μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτήν. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει τα δύο αδέρφια ν’ ανοίγονται δημόσια ενώπιον της Kate για τον πρόωρο θάνατο της μητέρας τους, ενώ ο πρίγκιπας Harry αν θυμάσαι έχει συμπράξει γι’ αυτό το σκοπό με την Lady Gaga. Η τελευταία κίνηση ανήκει στον William, ο οποίος έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στον επικεφαλής της εκστρατείας αυτής, τον Alastair Campbell ώστε να κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο προς την άρση αυτό του ταμπού.

Μάλιστα το βρετανικό παλάτι ανέβασε αυτή τη χαλαρή φωτογραφία της οικογένειας στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, επικοινωνώντας όλα τα παραπάνω. Όλα δείχνουν πως θα είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για τον William αλλά και για την Kate. 

 

Κεντρική Photo: Luke MacGregor/Pool/AP