CELEBRITIES

H Kate Middleton “τσαλακώνει” την εικόνα της και ο κόσμος τη λατρεύει

Η Kate Middleton μπορεί να μην έχει έναν λογαριασμό στο Instagram στον οποίο να ανεβάζει selfies χωρίς μακιγιάζ, όμως το δημόσιο προφίλ της αν και αψεγάδιαστο, δείχνει πάντα cool.

Σε κάθε της εμφάνιση αποθεώνουμε το στιλ και την κομψότητά της, το τέλειο hairstyle της και το υπέροχο, φυσικό μακιγιάζ της. Καμία ατέλεια δε χαλά την εικόνα της Kate, κι έτσι δυσκολευόμαστε πολύ να την φανταστούμε αμακιγιάριστη.

Μια φοιτήτρια από την Πολωνία, η Magda Mordaka, ήταν μία κοπέλα από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Προεδρικό παλάτι και περίμενε την άφιξη της Δούκισσας του Cambridge. Όταν την συνάντησε, η Kate ήταν πολύ πιο απλή και ταπεινή από αυτό που περίμενε.

“Λατρεύουμε το στιλ και την επαφή της με τον κόσμο. Περιμέναμε την άφιξή της και αναρωτιόμασταν τι θα βάλει; Θα φέρει τα παιδιά; Της λέγαμε ότι είναι όμορφη και τέλεια, αλλά εκείνη είπε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια – τα κάνει όλα το μακιγιάζ”, δήλωσε η Magda.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Middleton “τσαλακώνει” την εικόνα της. Το 2010, ο πρίγκιπας William είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του ότι ένας από τους λόγους που την ερωτεύτηκε ήταν ότι είχε πολύ χιούμορ. Αν μη τι άλλο, ο αυτοσαρκασμός, εκτός από sexy και cool, είναι τελικά και βασιλική υπόθεση.

 

Κεντρική φωτογραφία: (Chris Jackson / Pool via AP)