CELEBRITIES

Η Καλομοίρα μιλά για σεξ και αν το μέγεθος μετράει

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Καλομοίρα δεν είναι πια το ”Καλομοιράκι”, που γνωρίσαμε στο Fame Story. Πλέον είναι μαμά και 29 ετών, με συνέπεια οι ερωτήσεις που δέχεται να είναι λιγότερο ”αθώες”.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δέχτηκε την ”ανάκριση” του Θέμη Γεωργαντά και όταν ρωτήθηκε αν στο sex μετρά το μέγεθος ή η τεχνική, απάντησε ”Και τα δυο μετράνε!” κρύβοντας μετά το πρόσωπο της από ντροπή.

Όταν ο Θέμης, την ρώτησε ποιος διάσημος της αρέσει ερωτικά, η Καλομοίρα είπε: ”Πάντα είχα και έχω έρωτα με τον Mark Wahlberg. Είναι άντρας! Δεν μ΄αρέσει οι άντρες να είναι πολύ φτιαγμένοι. Θέλω να είναι dirty ο άντρας! Να σε πάρει να σε…”

Ο παρουσιαστής του Mad δεν δίστασε να ρωτήσει αν κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τον σύζυγό της με την τραγουδίστρια να παραδέχεται: ”Ο Γιώργος είναι dirty”. Δεν δίστασε βέβαια να αποκαλύψει τις κατινιές που έχει κάνει: ”Έχω παρακολουθήσει άντρα με μια φίλη μου και έχω ψάξει το κινητό και το internet του Γιώργου. Είμαι άνθρωπος που το κρατάω για λίγο αλλά μετά θέλω να του το πω για να το βγάλω από πάνω μου!”.

 

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Καλομοίρα: Αυτά είναι τα 5 tips που ακολουθεί για να έχει το τέλειο σώμα!

Summer Memories: Δείτε την Καλομοίρα μικρή να ποζάρει στη Hawaii