CELEBRITIES

Λυκουρέζος-Καλογρίδη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στην κοινή τους έξοδο

NDP Photo Agency

Η έξοδος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη έχει προκαλέσει τόσο «θόρυβο» στα media που είναι πολύ πιθανό να άκουσες ή να διάβασες γι΄αυτή. Πολλά έχουν ειπωθεί και, αν και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους, μέχρι στιγμής το τοπίο παρέμενε ολίγον θολό. Μέχρι που η Σταματίνα Τσιμτσιλή έριξε φως.

Για την ακρίβεια ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που φανταζόμασταν.

Μέσω της πρωινής εκπομπής της Happy Day, η παρουσιάστρια σχολίασε το θέμα αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο. Οι πληροφορίες της προέρχονται από καλό της φίλο ο οποίος εκείνο το βράδυ έτυχε να βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο και να παρατηρήσει τι γινόταν.

Έτσι, σύμφωνα με το -κατά λάθος-  ρεπορτάζ, ο διάσημος ποινικολόγος και η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Για την ακρίβεια είπε τα εξής:

«Όλοι σοκαριστήκαμε όταν το μάθαμε. Δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να ισχύει μια τέτοια σχέση. Δεν μας κολλούσε. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα ο κύριος Λυκουρέζος εδώ και επτά μήνες που έχει φύγει από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη», ξεκίνησε να λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ένας άνθρωπος που ήταν εκείνη την ημέρα στην Πάολα τους είδε να φτάνουν. Όπως μου είπε ο φίλος μου και να μη ήθελες να τους παρατηρήσεις, ήταν τόσο διαχυτικοί έπεφτε το μάτι σου που αγκαλιάζονταν, που φιλιόντουσαν, που μιλούσαν, που ήταν πάρα πολύ τρυφεροί μεταξύ τους. Παιδιά, δεν τους ένοιαζε, αν τους κοιτάει, ποιος τους κοιτάει. Ήταν δυο άνθρωποι, που πήγαν σε ένα μαγαζί που είναι γεμάτο το Σάββατο, υπάρχουν φωτογράφοι και περίεργα μάτια και ήταν διαχτυιτκοί και πολύ τρυφεροί. Εμείς φύγαμε 5:30, μου είπε, και εκείνοι ήταν ακόμα εκεί στον κεντρικό καναπέ και περνούσαν καλά», είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμάς μας ενδιαφέρει που είναι ευτυχισμένοι», έκλεισε η παρουσιάστρια. Απ΄ό,τι φαίνεται πάντως αυτό το ζευγάρι δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείξει τον έρωτά που τους ενώνει.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency