CELEBRITIES

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για την κόντρα των Διασήμων με τον Γιώργο Μαυρίδη

Μπορεί η Νατάσα Καλογρίδη να αποτελεί πια παρελθόν από το reality επιβίωσης του Ant1, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει να πει ΠΟΛΛΑ για το 'Nomads' και τους πρώην συμπαίκτες της.

Η πρώην παίκτρια του reality, λοιπόν, είναι πια στην Αθήνα και βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για να μιλήσει για την εμπειρία της στις Φιλιππίνες αλλά και την κόντρα που έχει η ομάδα των Διάσημων με τον Γιώργο Μαυρίδη.

”Η αλήθεια είναι ότι στους Νομάδες της Φωτιάς μπήκα αργά, είχαν ήδη δημιουργηθεί σχέσεις και καταστάσεις. Εγώ τις πέτυχα στο τέλος, τις αντιλήφθηκα, δεν θέλησα να εμπλακώ για κανένα λόγο, απλά έβλεπα ότι παιζόντουσαν πολλά”, είπε χαρακτηριστικά. Όταν η Φαίη σχολίασε ότι ο Μαυρίδης ήταν αρχικά μόνος του και οι υπόλοιποι μαζί ενώ μετά ο Αναδιώτης πήγε μαζί του, η Νατάσα είπε ότι τα παιδιά τα βρήκαν, έγιναν φιλαράκια και μπαίνοντας και εκείνη στην ομάδα έγινε και εκείνη μέρος της παρέας. ”Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συναντάς, τους κοιτάς στα μάτια και λες εδώ μου πάνε” είπε.

Η κουβέντα φυσικά πήγε και στο γεγονός ότι ο Μαυρίδης και ο Αναδιώτης εμφανίστηκαν με διαφορετικό χρώμα μπλούζας για το αγώνισμα και η Νατάσα είπε ότι τα πράγματα παίρνουν διαστάσεις τεράστιες αυτή τη στιγμή ενώ αυτό που ενώνει τους δύο παίκτες με την υπόλοιπη ομάδα πια είναι τα αγωνίσματα. ”Ο καθένας πράττει και επιλέγει πως θα συμπεριφερθεί ανάλογα με το ποιόν του. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του να αντιμετωπίζει πράγματα και καταστάσεις, αυτό να πω εγώ” δήλωσε.

Όταν την ρώτησαν για τον Γιώργο Μαυρίδη είπε ότι είναι ένας άνθρωπος μαχητικός, έξυπνος, εύστροφος και καλό παιδί επίσης τόνισε ότι δεν είδε να λέει άλλα on camera και άλλα από πίσω, όπως τον κατηγορούν οι άλλοι celebrities, δήλωσε: “Εγώ αυτό δεν το είδα ποτέ”.

Δες αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Κεντρική φωτογραφία: NDP images