CELEBRITIES

Η Julia Louis-Dreyfus αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο στο στήθος

Η Julia Louis-Dreyfus έγραψε στο twitter ότι έχει καρκίνο στο στήθος. Σοκ και μούδιασμα. Το μήνυμα που ήρθε στα εισερχόμενά μου συνοδευόταν από ένα θλιμμένο emoji και μια ραγισμένη καρδιά. Η αγαπημένη μας Selina Meyer, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Αμερικής, όπως την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη σειρά ''Veep'' χρειάζεται να παλέψει για τη ζωή της και όχι, δεν είμαστε καλά με αυτό.

”Πάνω που σκεφτόσουν..” Έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο twitter και στο instagram, στην οποία ανακοίνωνε ότι πάσχει από καρκίνο στο στήθος.

Just when you thought…

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

”1 στις 8 γυναίκες θα πάθουν καρκίνο στο στήθος. Σήμερα, είμαι μία από αυτές. Τα καλά νέα είναι ότι έχω την καλύτερη ομάδα ανθρώπους να με στηρίζουν και φανταστική ασφάλιση μέσω του σωματείου μου. Τα κακά νέα είναι ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο τυχερές, για αυτό ας πολεμήσουμε όλους τους καρκίνους και ας κάνουμε την παγκόσμια υγεία πραγματικότητα” έγραψε τονίζοντας την ανάγκη για σωστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ανεξάρτητα επαγγέλματος, αποδεικνύοντας πόσο φανταστικός άνθρωπος είναι.

Χιλιάδες κόσμος έσπευσε να της ευχηθεί να πάνε όλα καλά, ανάμεσά τους και η Hillary Clinton- ”μία πρόεδρος προς την μία άλλη”, όπως έγραψε ένας χρήστης του twitter και πλαντάξαμε λίγο στο κλάμα.

Εμείς στέλνουμε την αγάπη μας και την περιμένουμε ξανά στις οθόνες μας σε απολαυστικές ερμηνείες.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP