CELEBRITIES

7 φορές που οι διάσημοι παραδέχθηκαν δημόσια μια απιστία

Η πρόσφατη δημόσια εξομολόγηση του Jay Z για την απιστία του προς την Beyonce μας έβαλε σε σκέψεις. Ανάμεσα σ' αυτές θυμηθήκαμε κι άλλους, προκατόχους θα μπορούσες να τους πεις, ανάλογων άβολων αποκαλύψεων. Ποιοι έχουν μιλήσει ανοιχτά για την κουτσουκέλα τους;

Jude Law

Ήταν 2005 όταν ο ηθοποιός εξολομογήθηκε ότι απάτησε την τότε αρραβωνιαστικιά του Sienna Miller με τη νταντά των παιδιών του Daisy Wright. “Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη και στις αξιοσέβαστες οικογένειές μας για τον πόνο που έχω προκαλέσει” είχε πει τότε ο Jude.

Kristen Stewart

Jordan Strauss/Invision/AP Images

Θυμάσαι τον κακό χαμό που είχε γίνει όταν η αφελής Kristen πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τα παπαράτζι να χαριεντίζεται στην ύπαιθρο με τον σκηνοθέτη της ταινίας που πρωταγωνιστούσε; Σμπαράλια την έκανε την καρδούλα του Robert Pattinson. “Λυπάμαι βαθιά για τον πόνο και την ενόχληση που έχω προκαλέσει στους κοντινούς μου ανθρώπους και σε όποιον άλλο έχω επηρεάσει” είπε κατόπιν η Kristen. Να ‘σαι καλά.

Arnold Schwarzenegger

Γεια σου βρε Άρνι μπερμπάντη. Με την κυρία που τους κρατούσε το σπίτι έκανε τη λαδιά το 2012 ο Terminator. Μετά η γυναίκα του τον χώρισε κι εκείνος δήλωνε πως “προκάλεσε τεράστιο πόνο στη Maria και απίστευτη οδύνη στα παιδιά του”. Κρίμας.

Kris Jenner

Richard Shotwell/Invision/AP

Τάρανδο τον έκανε τον συγχωρεμένο τον Robert Kardashian η Kris. Η μαμά της διάσημης φαμίλιας έχει παραδεχτεί δημόσια πως απάτησε τον πρώτο άντρα της μ’ ‘εναν παραγωγό που τον έλεγαν Ryan “κι έκαναν σεξ άγριο παντού”. Too much information. “Όταν είσαι μικρή κάνεις χαζά πράγματα”, έχει πει σχετικά η Kris.

Tiger Woods

To 2009 και μετά από 2 περίπου μήνες ανελέητης φημολογίας και σωρεία κίτρινων πρωτοσέλιδων, ο πρωταθλητής του γκολφ βγήκε και το παραδέχτηκε. Καμία δεν θα ήθελε να είναι στη θέση της συζύγου του πολυγαμικού- όπως αποδείχθηκε- “Τίγρη” και μάλιστα άτακτη. 

Hugh Grant

Από τους πρώτους διδάξαντες στη δημόσια εξομολόγηση απιστίας. Before it was cool θα μπορούσαμε να πούμε, αφού ο Hugh παραδέχτηκε ότι κεράτωσε την Elizabeth Hurley με μία ιερόδουλη μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο ασυγκράτητος Hugh δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, το παραδέχτηκε, αφού καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Η Hurley στάθηκε σαν βράχος δίπλα του-ΤΟΣΟ ΚΥΡΙΑ- και τον χώρισε μετά από 5 χρόνια.

Bill Clinton

Έλα τώρα…Μonica Lewinsky, μπλε φόρεμα, οβάλ γραφείο, ο λεκές…Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτό τον παγκόσμιο διασυρμό; Ο Bill το παραδέχτηκε με δόξα και ντροπή πως τα φόρεσε στη Hillary κάπως έτσι:

 

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant