CELEBRITIES

Jennifer Lawrence: Τα εξώφυλλα στη Vogue και η εμμονή της με τις Kardashians

Το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue είναι ένα από τα πιο σημαντικά τεύχη του τίτλου, καθώς είναι αυτό που ανοίγει την καινούρια σεζόν και επαναπροσδιορίζει όλα τα trends. Το φετινό τεύχος είναι μάλιστα το 125ο και η Vogue το γιορτάζει παρέα με την Jennifer Lawrence.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή σειρά εξωφύλλων ενώ στη συνέντευξή της μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Darren Aronofksy.

”Είχαμε ενέργεια. Εγώ είχα ενέργεια για εκείνον. Δεν ήξερα πως ένιωθε για μένα. Συνήθως δεν μου αρέσουν οι τύποι του Harvard, γιατί αναφέρουν συνέχεια ότι πήγαν στο Harvard. Αυτός δεν είναι έτσι” λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της  ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι μισεί το γεγονός ότι της αρέσει να βλέπει reality στην τηλεόραση. ”Το βρίσκει φοβερά απογοητευτικό” λέει.

Η Jen αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ”Mother”, την οποία σκηνοθετεί ο Darren και είναι ο λόγος που ήρθαν πιο κοντά, έβλεπε συνέχεια επεισόδια του ”Keeping up with the Kardashians” ώστε να αποσυμπιεστεί και να χαλαρώσει ύστερα από τα απαιτητικά γυρίσματα.

”Ήταν μια τέντα που είχε φωτογραφίες των Kardashians και έπαιζαν συνέχεια επεισόδιά τους, είχα και γλυκά. Ήταν το happy place μου” αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ ο Darren σχολιάζει  ότι δεν είχε να κάνει τίποτα με αυτό.Αναρωτιόμουν τι ήταν αυτό που έκανε.

Η σχέση τους ξεκίνησε μετά το τέλος των γυρισμάτων και η Jen αποκαλύπτει επίσης πόσο καταπληκτικός πατέρας είναι (Ο σκηνοθέτης έχει ένα γιο με την Rachel Weisz). ”Όταν είδα την ταινία, θυμήθηκα ξανά πόσο ιδιοφυΐα είναι. Τον τελευταίο χρόνο τον αντιμετώπιζα σαν έναν κανονικό άνθρωπο. Υπήρξα σε σχέσεις που ήμουν πολύ μπερδεμένη και δεν είμαι καθόλου μπερδεμένη όταν είμαι μαζί του”. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, μάλλον!

 

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/voguemagazine