CELEBRITIES

Η συγκινητική αποκάλυψη του Jay-Z για την Amy Winehouse

Η ιστορία της, η αρχή, η μέση και κυρίως το τέλος της θα συνεχίζουν να μας σφίγγουν το στομάχι για πολλά χρόνια ακόμα. Ακόμα πιο σίγουρο, το ότι η φωνή της Amy Winehouse θα μας λυγίζει σαν την πιο μεγάλη απώλεια. Ο Jay-Z ήταν ένας από τους συναδέλφους της Amy που θαύμαζαν το τεράστιο ταλέντο της και που "πονούσαν" βλέποντάς τη να διαλύεται μέρα με τη μέρα.

Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε ο 47χρονος Αμερικανός καλλιτέχνης με αφορμή την προώθηση του νέου του άλμπουμ 4:44, η κουβέντα ήρθε στην Amy και για εκείνη τη φορά που συναντήθηκαν οι δυο τους, σε μια pub στη Νέα Υόρκη. “Την κοίταξα και της είπα ‘μείνε μαζί μας’.

Την πρώτη φορά που την είδα, αυτό της είπα. Μείνε μαζί μας”. Δήλωσε επίσης πως η Amy φώναζε πως δεν είναι καλά. “Μας το έλεγε στα τραγούδια της, μας το πέταγε μπροστά στα μούτρα”.

Ο Jay-Z, ο οποίος συνεργάστηκε με την αξεπέραστη Βρετανίδα τραγουδίστρια στο remix του Rehab, όπως και με τον πρόωρα και πρόσφατα χαμένο frontman των Linking Park, Chester Bennington είπε ακόμα πως πολλοί από τους ανθρώπους που υποφέρουν ψυχικά δεν ζητούν βοήθεια γιατί φοβούνται πως αυτό θα τους στιγματίσει κοινωνικά.

ΑΧ ΒΡΕ AMY

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham, File