CELEBRITIES

Jamie Foxx: Δεν είναι εύκολο να βγαίνεις ραντεβού στα 49

Ο Jamie Foxx είναι ένας πολύ διάσημος και ταλαντούχος ηθοποιός. Εκτός από αυτό, είναι αδιαμφισβήτητα κι ένας πολύ όμορφος άντρας. Θεωρητικά, λοιπόν, δεν θα περίμενε κανείς ότι θα αντιμετώπιζε πρόβλημα στον ερωτικό του τομέα. Κι όμως.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή, μιλώντας για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι στα 49 του να βγει ραντεβού, παρά τις φήμες που τον θέλουν από το 2013 να διατηρεί σχέση με την Katie Holmes.

Είναι δύσκολα εκεί έξω. Μεγαλώνω αλλά οι άνθρωποι νομίζουν ότι μικραίνω. Ήμουν σ’ ένα κλαμπ τις προάλλες και με πλησίασαν κάποια κορίτσια, φωνάζοντας το όνομά μου. Τις ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπαν ότι πάνε στο ίδιο σχολείο με την κόρη μου. Πρέπει να προσέχω τόσο πολύ“, ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Σαφώς και υπάρχουν μικρές κοπέλες που ενδιαφέρονται για μεγαλύτερους άντρες αλλά υπάρχουν και άλλες που δεν. Πριν καιρό με ρώτησε μια κοπέλα 20 κάτι ετών πόσων χρονών είμαι και όταν της είπα 49, με κοίταξε λες και έχω κάποια ασθένεια σε τελικό στάδιο“.

Κοίτα να δεις ο Jamie ο Foxx…