CELEBRITIES

Υπόθεση James Franco: H διπλωματική Alison Brie και η αφοριστική Scarlett Johansson

Photo by Matt Sayles/Invision for Lindt Chocolate/AP Images

Μετά τις κατηγορίες από πέντε γυναίκες σε βάρος του ηθοποιού για ανάρμοστη συμπεριφορά, ο James Franco, είναι το όνομα που ακούγεται περισσότερο τις τελευταίες μέρες στους κύκλους του Hollywood. Ειδικά όταν όλες αυτές οι καταγγελίες ξέσπασαν μετά την εμφάνισή του στις "Χρυσές Σφαίρες" με καρφίτσα "Time's up".

Την Κυριακή, στην πορεία “Women’s March” που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά και αυτή τη φορά υπέρ του κινήματος “Time’s up”, η Scarlett Johansson πήρε το λόγο και έριξε τις μπηχτές της για τον συνάδελφό της.

 

«[…]Το μυαλό μου έχει μπερδευτεί. Πώς γίνεται ένα άτομο να υποστηρίζει δημόσια έναν οργανισμό που στηρίζει τα θύματα σεξουαλικής επίθεσης, ενώ παράλληλα “βασανίζει” ανθρώπους που δεν έχουν εξουσία; Παρεμπιπτόντως, θέλω πίσω την καρφίτσα μου[…]», είπε μεταξύ άλλων η Scarlett.

Παρόλο που δεν κατονόμασε τον Franco, η εκπρόσωπος τύπου της, επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ότι η αναφορά ήταν γι’ αυτόν.

Λίγο αργότερα, στο κόκκινο χαλί των SAG Awards, η γυναίκα του αδερφού του (aka κουνιάδα του), η Alison Brie, ρωτήθηκε για το ποιες είναι οι σκέψεις της για τις καταγγελίες σε βάρος του James Franco. Εκείνη απάντησε πολύ διπλωματικά.

 

«Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι ότι όποιος νιώθει θύμα θα έπρεπε και έχει το δικαίωμα να το πει και να το κάνει δημόσια. Φυσικά στηρίζω την οικογένειά μου και όσα έχουν κυκλοφορήσει δεν είναι απολύτως ακριβή, οπότε πιστεύω ότι περιμένουμε να έχουμε όλες τις πληροφορίες. Αλλά, φυσικά, τώρα είναι ο καιρός να ακούσουμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε όλοι», είπε η Alison όσο πιο διπλωματικά μπορούσε.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Matt Sayles/Invision for Lindt Chocolate/AP Images