CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες που ανέβασαν οι διάσημοι στο Instagram

Μεσημέρι στο γραφείο, άλλοι τρώνε το φαγητό τους, άλλοι πίνουν καφέ και εγώ κάνω scroll down στο instagram σαν να μην υπάρχει αύριο. Για κάποιον διεστραμμένο λόγο αποφάσισα να ψάξω τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram διάφοροι αγαπημένοι μας παγκόσμιοι και μη celebrities.

Το κακό ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες, όταν στην προσπάθειά μου να εντοπίσω φωτογραφίες της Kim Kardashian με τον πρώην της Kris Humphries (δεν βρήκα καμία, γιατί η Kimάρα της έχει σβήσει όλες- προφανώς και δεν του αξίζει θέση στο feed της) έφτασα μετά από αρκετά κουραστικό scroll down στο πρώτο της post.

Μην στα πολυλογώ με έφαγε η περιέργεια να ανακαλύψω τι ανέβαζαν οι celebrities πριν γίνουν instagram sensations και ξεκινήσουν να πληρώνονται χιλιάδες δολάρια για να διαφημίσουν προϊόντα. Όπως θα δεις παρακάτω όλες οι φωτογραφίες ήταν κακής ποιότητας (μιλάμε για ΜΟΛΙΣ 6 χρόνια πριν, είναι σοκαριστικά κακές οι κάμερες που είχαμε τότε), με άσχημα φίλτρα και δεν θυμίζουν σε τίποτα το υλικό που μοιράζεται (προσεκτικά) πια στο αγαπημένο social medium. Όχι τίποτα άλλο, να μην νιώθουμε άσχημα για το hefe που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στις φωτογραφίες με τα μοχίτοζ.

Cara Delevingne

15-04- 2011

Η λίστα μας ξεκινάει με την Cara και το πρώτο ηλιοβασίλεμα του θέματος. Ρομαντικό ακάου που λέτε η Cara, μετά άλλαξε λίγο θεματολογία και άρχισε τα memes και τις λήψεις από φωτογραφήσεις.

Christmas in the country

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Δούκισσα Νομικού

25-09-2011

Η Δούκισσα έκανε την εμφάνισή της στο instagram τον Σεπτέμβριο του 2011, πολύ πριν τις αδερφές Kardashian και την βασίλισσα των followers, Selena Gomez. Η πρώτη της φωτογραφία είχε μια χελωνίτσα και ΠΟΛΥ blur.

A post shared by Doukissa Nomikou (@dutchesss_) on

Kylie Jenner

04-11-2011

Λιγότερο από ένα μήνα μετά ήρθε η σειρά της Kylie Jenner να κατεβάσει το instagram και η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ήταν από το τζάκι της. Boring.

Rain day fire<3

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Gigi Hadid

13-11- 2011

Ο Τζίτζαρος πριν γίνει Τζίτζαρος και ανεβάζει λήψεις από τη Vogue ανέβαζε κυρίως κολάζ και φωτογραφίες με την οικογένειά της.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Kim Kardashian

20-02-2012

Το πιο δίκαιο για πρώτο post της Kiki στο instagram θα ήταν μια selfie αλλά βολευόμαστε και με αυτή.

My first instagram pic… Kisses for instagram!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Rihanna

02-03-2012

Η Riri της καρδιάς μας από την άλλη ξεκίνησε την καριέρα της στο instagram με ένα πορτραίτο του Bob Marley- αρκετά in character θα έλεγε κανείς.

Im actin brand new on u assholes

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Δέσποινα Βανδή

06-10-2012

Η Δέ-δε-δεσποινα έκανε το ντεμπούτο της στο insta παρέα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάλιστα.

Με τον αγαπημένο Γρηγόρη λίγο πριν!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Jennifer Lopez

18-05-2013

Απλή, λιτή και to the point η Jennifer Lopez. Ένα εικαστικό σε έντονη ματζέντα με όλα τα επίσημα social media της ήταν το πρώτο post της στο instagram.

#LIVEITUP

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Αθηνά Οικονομάκου

02-07-2013

Πριν 4 χρόνια δεν θέλαμε να κάνουμε unfollow/block/delete την Αθηνά Οικονομάκου στο insta γιατί ανέβαζε πιο απλές φωτογραφίες με τους φίλους και συναδελφους της.

Selena Gomez

13-07-2013

Η Selena από την άλλη, ούσα πιστή στο κοινό της το πρώτο πράγμα που ανέβασε στο social medium που την ανέδειξε ως βασίλισσα των followers ήταν ένα βίντεο από πρόβες χορού μαζί με θαυμαστές της.

I'm back…. #STARSDANCE

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on