CELEBRITIES

Hugh Grant: Παντρεύτηκε ο ορκισμένος εργένης της showbiz

Jordan Strauss/Invision/AP

Πρώτη φορά γαμπρός ντύθηκε αισίως στα 57 του χρόνια ο Hugh Grant. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Love Actually που έκανε και τους πιο σκληρόκαρδους να συγκινηθούν, παντρέυτηκε χθες την Σουηδή σύντροφό του και μητέρα των τριών από τα πέντε παιδιά του Anna Ebestein.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου, λίγες μόνο ημέρες αφού έγινε γνωστή η αναγγελία της πρόθεσής τους να παντρευτούν, σε ληξιαρχικό γραφείο στο Chelsea του Λονδίνου. Ο ηθοποιός και η σύντροφός του επέλεξαν δημαρχείο της ίδιας περιοχής για τον γάμο τους παρουσία συγγενών και φίλων.

Ο Hugh και η Anna προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κοινή τους ζωή που μετρά ήδη έξι χρόνια. Μερικές φορές τα καταφέρνουν όπως έχει συμβεί με τα ονομάτα των παιδιών τους. Πέρα από τον 5χρονο John Mungo, έχουν ακόμα μία κόρη 2 ετών της οποίας το όνομα δεν ξέρουμε, και ένα τρίτο παιδί που γεννήθηκε αυτή την άνοιξη για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως παραπάνω. Ο Βρετανός ηθοποιός έχει δύο ακόμα παιδιά, τον 5χρονο Felix Chang και την 6 ετών Tabitha Xaio Xi από προηγούμενη σχέση του.

Μπερδεύτηκες με τα πολλά παιδιά; Ο Hugh πάντως «ξεμπερδεύτηκε» μέσα του με την απόκτησή τους. «Ήταν το πιο όμορφο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ αλλά είναι αλήθεια. Είναι υπέροχο να έχεις όλη αυτή την αγάπη γύρω σου. Ξαφνικά αγαπάς κάποιον περισσότερο από τον εαυτό σου. Αυτό ήταν κάτι πρωτάκουστο για την περίπτωσή μου και είναι όλο μαγευτικό» είχε πει ο Hugh Grant για την πατρότητα σε συνέντευξή του στο Αμερικανικό People τον Ιανουάριο.

Ο μέχρι πρότινως ορκισμένος εργένης Hugh Grant είχε στο παρελθόν αρκετές σχέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας με γνωστότερη τη 13χρονη σχέση με την -σήμερα πολύ καλή του φίλη- Εlisabeth Hurley.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP