CELEBRITIES

Διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας

Το Hollywood είναι γνωστό για πολλά πράγματα, από τις επικές παραγωγές που έχουν γίνει στα studios του, μέχρι τα σκάνδαλα και τους έρωτες που έχουν ξεκινήσει και τελειώσει εκεί. Αυτό όμως που είναι *ίσως* το πιο χαρακτηριστικό του είναι οι celebrities που αψηφούν τη διαφορά ηλικίας και λένε το μεγάλο 'ναι' αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις 7 από αυτά τα ζευγάρια, κάποια εκ των οποίων μπορούν να τοποθετηθούν για το αν και πώς επηρεάζει το χάσμα γενεών τη σχέση τους.

Sam και Aaron Taylor- Johnson: 23 χρόνια

Η Sam και ο Aaron είναι από τα πιο αγαπημένα και αξιοζήλευτα ζευγάρια του Hollywood και κερδίζουν επάξια την πρωτιά σε αυτή τη λίστα με τα 23 χρόνια που τους χωρίζουν.

Rosie Huntington- Whiteley και Jason Statham: 20 χρόνια

Η Rosie είναι γεννημένη τον Απρίλιο του 1987 *συνειδητοποιεί ότι είναι συνομίληκες, κλαίει πάνω στο πληκτρολόγιο* και ο Jason Statham τον Ιούλιο του 1967, ανεβάζοντας τη διαφορά ηλικίας στα 20 χρόνια.

Olivier Sarkozy και Mary Kate Olsen: 17 χρόνια

Καταλαβαίνεις τώρα πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Εκείνοι περνούν εξαιρετικά.

Matthew McConaghey και Camila Alves: 13 χρόνια

Alright, alright, alright ο Matthew και η Camila έχουν 13 χρόνια διαφορά.

Beyoncé και Jay Z: 12 χρόνια

Η Queen B της καρδιάς μας άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια της τον Σεπτέμβριο του 1981 και έκτοτε γεμίζει χάρη, ταλέντο και fierceness αυτό τον κόσμο, από την άλλη ο Jay Z 12 χρόνια μεγαλύτερός της δεν πρόκειται να την ξεπεράσει ΠΟΤΕ το μεγαλείο της.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Blake Lively και Ryan Reynolds: 11 χρόνια

Άλλο ένα ζευγάρι που το χωρίζει μια δεκαετία, η Blake επίσης γεννημένη το 1987 (εντάξει, αλήθεια τώρα τι απανωτά χτυπήματα είναι αυτά!) ενώ ο άντρας της Ryan Reynolds- aka ο πιο hot άντρας στον κόσμο αυτή τη στιγμή έχει πατήσει τα 40 από τον περασμένο Οκτώβριο.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Adam Levine και Behati Prinsloo: 10 χρόνια

Το 1979 γεννήθηκε ο γλυκούλης και υπερκινητικός Adam, 10 χρόνια νωρίτερα από τη γυναίκα της ζωής του, Behati Prinsloo.