CELEBRITIES

Rose McGowan για Weinstein: “Μέσα από τα δάκρυά μου είδα το σπέρμα του να κυλάει”

Τα όσα πέρασε η Rose McGowan  στα χέρια του Harvey Weinstein δεν είναι πλέον άγνωστα. Η ηθοποιός ήταν η πρώτη γυναίκα που μίλησε δημόσια για τις αρρωστημένες ορέξεις του μεγαλοπαραγωγού, κάνοντας την αρχή για το μεγάλο σκάνδαλο που φέρει απλά ένα όνομα: ''Weinstein''.

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, ένα βιβλίο το οποίο θα περιλαμβάνει με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν μεταξύ της ιδίας και του Weinstein. Τίτλος αυτού, ”Brave”.

Ίσως ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό των όσων πέρασε, θα έλεγε κανείς. Ήταν το 1997 όταν η Rose McGowan είχε κλείσει επαγγελματικό ραντεβού μαζί του στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ ”Sundance”. Θα έπαιρναν πρωινό μαζί στο εστιατόριο. Σύμφωνα με την ίδια, όταν έφτασε στο ξενοδοχείο ενημερώθηκε πως η συνάντηση θα γινόταν τελικά στη σουίτα του, με την ίδια να ανεβαίνει να τον βρει. Αυτό που ακολούθησε, θα τη σημάδευε για πάντα.

Όλα γράφονται μέσα στο βιβλίο της, αποσπάσματα του οποίου έδωσαν στη δημοσιότητα οι ”New York Times”.

”Μου έσκισε τα ρούχα, με ανάγκασε να καθίσω στην άκρη του τζακούζι και μου έκανε στοματικό σεξ ενώ αυνανιζόταν. Μούγκρισε δυνατά. Μέσα από τα δάκρυά μου είδα το σπέρμα του να κυλάει. Κοκάλωσα σαν άγαλμα”, αναφέρει μεταξύ άλλων η επιτυχημένη η ηθοποιός.

Άραγε πόσες άλλες γυναίκες θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της;