CELEBRITIES

Στο νοσοκομείο η αδερφή της Meghan Markle. Την καταδίωκαν paparazzi

ap images

Η ετεροθαλής αδερφή της Meghan Markle, Samantha Grant, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από αυτοκινητικό ατύχημα. Ως αιτία του ατυχήματος τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν το κυνηγητό των paparazzi. Η Grant, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύντροφός της.

Μοιραία το- ευτυχώς- ατύχημα θυμίζει το τραγικό δυστύχημα της Diana στη σύραγγα του Παρισιού. Το αμάξι της οικογένειας Grant χτύπησε σε τσιμεντένια κολόνα αφού ένας paparazzi πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους. Ο σύντροφος της Samantha Grant, Mark, προσπάθησε να τον αποφύγει και κάπως έτσι, συνέβη η πρόσκρουση, με αποτέλεσμα η ετεροθαλής αδερφή της Markle να χτυπήσει στο παρμπρίζ και να σπάσει τον αστράγαλο και το γόνατό της.

Ωστόσο, μην περιμένεις να δεις την Meghan να σπεύδει άρον άρον στο νοσοκομείο για να βρεθεί στο πλευρό της, αφού οι σχέσεις των δύο γυναικών αφού οι σχέσεις των δύο γυναικών δεν είναι καθόλου καλές. Η 53χρονη Samantha είναι επικριτική προς την αδερφή της, ενώ ο πατέρας της, ο οποίος δεν θα παρευρεθεί στον πολυαναμενόμενο γάμο τελικά, έχει δηλώσει πως ένας από τους λόγους που πιστεύει ότι έπαθε το έμφραγμα είναι το «θάψιμο» που ‘χει κάνει δημόσια η Samantha για τη διάσημη αδερφή της. Μάλιστα η Samantha έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα βγάλει και βιβλίο με τίτλο “The Diary of Princess Pushy’s Sister” και πως θα πρωταγωνιστήσει και σε reality show. Kάποια δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι οι δύο αδερφές έχουν να μιλήσουν χρόνια. Αλλά τι να σας πούμε κι εμείς, μπροστά δεν είμαστε.

 

«Μύλος» η οικογένεια. Βγαλμένη από εκπομπή του Αντρέα Μικρούτσικου. Εμφύλιος πόλεμος.

Κεντρική φωτογραφία: ap images