CELEBRITIES

Meghan Markle: Όσα έγραψαν στα social media οι συμπρωταγωνιστές της στο Suits για τον γάμο της

Η Μeghan Markle ήταν εδώ και επτά σεζόν, η Rachel Zane, η νομικός της σειράς Suits. To γεγονός ότι έγινε τώρα Δόύκισσα του Sussex και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry έχει απόλυτη σχέση με την απόφασή της να εγκαταλείψει την καριέρα της στην ηθοποιία και να γράψει ιστορία ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Στην τελετή του γάμου της, βέβαια, δε θα μπορούσαν να μην είναι καλεσμένοι οι συμπρωταγωνιστές της και ο δημιουργός της σειράς που την έκανε διάσημη στο ευρύ κοινό, οι οποίοι φρόντισαν να ανεβάσουν στα social media τους τις ευχές τους μαζί με τις φωτογραφίες τους από τον πιο αναμενόμενο γάμο της χρονιάς.

I’m beginning to think she might not actually be out getting milk. #royalwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrick Adams (@halfadams) στις

«Αρχίζω να σκέφτομαι ότι μάλλον δεν πήγε να φέρει γάλα», έγραψε αστειευόμενος ο συμπρωταγωνιστής της και αρραβωνιαστικός της στο Suits, Patrick Adams, ανεβάζοντας στο Instagram του το εξώφυλλο της εφημερίδας Times, το οποίο καλωσόριζε την Meghan στην βασιλική οικογένεια.

O Gabriel Macht, ανέβασε τον εαυτό του και τη σύζυγό του, Jacinda Barrett, με μια λεζάντα γεμάτη ευχές για τους νεόνυμφους, για αγάπη και απογόνους.

O Wendell Pierce, ο τηλεοπτικός μπαμπάς της Meghan, αρκέστηκε σε ένα απλό «συγχαρητήρια» με πολλά πολλά θαυμαστικά.

H Sarah Grafferty παίζει την συνάδελφο και πολύ καλή φίλη της Meghan Markle στο Suits, και στο post της τη βλέπουμε να φτιάχνει το καπέλο της ενώ γράφει στη λεζάντα «Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι χτες αυτή την ώρα ετοιμαζόμασταν για τον βασιλικό γάμο. Είμαι ακόμα άφωνη. Ακόμα προσπαθώ να το χωνέψω. Ήταν τιμή για τον Santtu κι εμένα να είμαστε παρόντες σε ένα τόσο μεγαλειώδες και συναισθηματικό γεγονός. Ευχόμαστε στο χαρούμενο ζευγάρι τα καλύτερα με όλη μας την καρδιά».

 

O δημιουργός της σειράς Suits, Aaron Korsh, ανέβασε το κείμενο που έγραψε για το New York Daily News: «Ο γάμος ήταν το πιο αξιοσημείωτο πράγμα που έχω δει ποτέ. Από τη στιγμή που φύγαμε από το καστροειδές ξενοδοχείο μας για να οδηγήσουμε μέχρι το Windsor και να περπατήσουμε στο παρεκκλήσι και μετά στη δεξίωση, ήταν μια εμπειρία ζωής. Το να βλέπεις κάθε μέλος του γάμου να περπατά το ιερό, ο Harry να είναι σοβαρός και κάπως ευάλωτος, η Meghan έδειχνε δυνατή και περήφανη και βασιλική και όμορφη… τα πράγματα ξεκίνησαν υπέροχα. Από εκεί, και μόνο το να είσαι στο ιερό και να ζήσεις ένα γεγονός που αλλάζει τον κόσμο ήταν φοβερό. Η μίξη από τόσες κουλτούρες σε τόσα επίπεδα και το να έχεις δύο τόσο άξιους εκπροσώπους να δείχνουν στον κόσμο πώς θα έπρεπε να είναι, ήταν πιο συγκινητικό απ’ ό,τι μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις[…] Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ένιωσα πως ο κόσμος έγινε λίγο καλύτερος σήμερα. Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο, ο δικός μου κόσμος θα είναι για πάντα πλουσιότερος που έχω αυτές τις αναμνήσεις κάπου μέσα στη συνείδησή μου».