CELEBRITIES

H συγκινητική δήλωση της Michelle Williams για τον Heath Ledger

Η είδηση του θανάτου του Heath Ledger τον Ιανουάριο του 2008 είχε πέσει σαν κεραυνός και όλοι, media και θαυμαστές, ακούγαμε σοκαρισμένοι τις λεπτομέρειες που αποκάλυπταν οι δημοσιογράφοι. Η Michelle Williams ωστόσο είχε κρατήσει την απόστασή της από τα μέσα και πέρασε τις δύσκολες στιγμές του πένθους με την οικογένειά της και την μόλις 3 ετών κόρη τους, Matilda.

Οχτώ χρόνια μετά η Michelle μιλάει για τον Heath αλλά και πως ήταν να μεγαλώνει μόνη της την Matilda ενώ αποκαλύπτει πόσο δυσκολεύτηκε με τον ρόλο της στην ταινία ”Manchester by the sea”, ο οποίος όλοι λένε πως θα της χαρίσει μια ακόμα υποψηφιότητα για Όσκαρ.

”Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Όταν συμβαίνει κάτι στο παιδί σου είναι λες και βλέπεις μπροστά σου το πιο σκοτεινό κομμάτι της καρδιάς σου. Παίρνει συνέχεια θαρραλέες αποφάσεις, κάθε στιγμή, μέρα με την μέρα. Γιατί είναι μια επιλογή που έκανε” λέει χαρακτηριστικά για όσα βιώνει ο χαρακτήρας της.

”Εγώ θα τα παρατούσα. Θα ήταν πιο εύκολο από το να ζεις καθημερινά με την απώλεια”

”Ειλικρινά, για οποιαδήποτε κατάσταση, πιστεύω στο να μην παλεύεις ενάντια σε αυτά που σου συμβαίνουν, καλύτερα να αποδέχεσαι τα πράγματα όπως είναι. Εκτός από αυτή τη μια και μόνο περίπτωση. Θα ήμουν εντελώς αυτού του τρόπου σκέψης, αν δε μιλούσαμε για το γεγονός ότι η Matilda δεν έχει τον μπαμπά της. Αυτό δεν είναι σωστό και ότι δεν θα είναι ποτέ σωστό” δηλώνει χαρακτηριστικά και εμείς βουρκώνουμε μπροστά στην οθόνη.

”Είδα την Matilda να κάθεται στον ήλιο, να φοράει το μαγιό της και να πηγαίνει βόλτα με το ποδήλατο, να με χαιρετάει με ένα χαμόγελο καθώς φεύγει να συναντήσει τους φίλους της. Έμπαινα πίσω στο σπίτι και έκλαιγα γιατί αυτές οι μικρές στιγμές με έκαναν χαρούμενη. Σκεφτόμουν ότι Ουάου, οκ τα καταφέραμε. Όχι απλά είμαστε καλά αλλά είναι χαρούμενη. Η ζωή μας έφερε στο σημείο που δεν υπάρχουμε απλά αλλά ζούμε καλά”.